Last news in Fakti

30 Ноември, 2019 10:12 12 277 7

Кикбоксьорът Дани Илиев и Гери-Никол гаджета?

  • кикбоксьор-
  • дани илиев-
  • гери-никол
Кикбоксьорът Дани Илиев и Гери-Никол гаджета? - 1
Снимка: trafficnews.bg

Топ боксьорът Дани Илиев ли е новото гадже на поп певицата Гери-Никол? Това е въпросът, който вълнува всички, след като двамата показаха особена близост на връчването на наградите Code Fahion Awards, които се състояха във вчерашната вечер, в зала "София" на хотел "Маринела".

Изпълнителката се надяваше, че ще може спокойно да се забавлява с него, но близостта им не остана скрита. Двамата умело се прикриваха, тъй като дойдоха и напуснаха залата поотделно, за да не будят подозрение у големия брой гости на събитието.

Малко след като започна церемонията, известният кикбоксьор се премести на масата на Гери-Никол и двамата се отдадоха на тайни ласки. През цялата вечер те умело избягваха обективите, но камерата на Trafficnews успя да улови двамата в доста интимни моменти.

Пламъкът на любовта определено се забелязваше в очите на младата двойка, които през цялата вечер се забавляваха, а усмивките не слезнаха от лицата им. Те не пропуснаха да си направят и обща снимка от събитието, но тя не стана публично достояние и не бе качена нито в профила на Гери-Никол, нито в този на боксьора Дани Илиев.

За да не привлича внимание, Гери-Никол този път не заложи на типичната за нея екстраваганта визия, а се появи облечена в изключително стилна, дълга черна рокля и коса прибрана на кок.

Атрактивната поп дива спечели наградата "Trendsetter на годината жена", а малко преди да бъде извикана на сцената, за да вземе статуетката си, Дани Илиев напусна залата.

Минути по-късно, тя се показа в целия си блясък под светлините на прожекторите и благодари на всички, гласували за нея.

Върна се на масата си, където се отдаде на телефонен чат и разговор и след около 30 минути също си тръгна от събитието.

Интересен факт за новата двойка е, че кикбосьорът е един от най-запалените фенове на софийския футболен клуб "Левски" и почти не пропуска мач на сините. Докато сегашната му половинка Гери-Никол бе забелязана неведнъж с червена фланелка да пее песните по трибуните на ЦСКА.

Дали скоро те ще обявят връзката си публично не е ясно, но ако го направят определено ще станат една от най-коментираните и любими хайлайф двойки на годината.

Кой е Дани Илиев?

Даниел Илиев е един от най-атрактивните настоящи състезатели по муай тай у нас. Атлетът, който минава първо през ММА, където също бележи много успехи, в момента се състезава на кикбоксовия ринг, където жъне победа след победа над чуждестранни опоненти. Той е на 27 години, от София и е Шампион е на BFO (Bulgarian Fighting Organization) до 84 кг.

Срещите на Дани са винаги атрактивни и доста често приключват с нокаут за радост на феновете на бойните спортове.

Бившата му половинка е Александрина Янкова, която зрителите познават с ролята ѝ на Поли от сериала „София - ден и нощ”.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 14 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Чакай ся

    18 5 Отговор
    Последно боксьор ли е или кикбоксьор, и кой е тоя по дяволите

    Коментиран от #2

  • 2 Прав си

    10 5 Отговор

    До коментар #1 от "Чакай ся":

    И аз вчера питах за оня ръгбиста къв е, неска пък няква нова звезда. Защо ни занимават с такива работи?
  • 3 Джендър Движение Сила

    7 5 Отговор
    Чудо ей
  • 4 Ще плющи

    8 2 Отговор
    Голямата дупара
  • 5 фдсфсдфсдф

    9 6 Отговор
    Една празна глава се събрала с друга празна глава .Те такива се надушват от километри .
  • 6 Твърда цица

    2 4 Отговор
    Дреме ми на пипинката розова!
  • 7 хулиган

    5 2 Отговор
    до пипинката, ако и ти беше известна,щеше да ти дреме.