1 Декември, 2019 16:01 2 390 1

Ювентус се издъни у дома (ВИДЕО)

  • ювентус-
  • сасуоло-
  • серия а
Ювентус се издъни у дома (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Ювентус допусна изненадващо домакинско равенство 2:2 срещу състава на Сасуоло в първи двубой от неделната програма на 14-тия кръг на Серия А. Гостите направиха пълен обрат, след като Леонардо Бонучи беше дал аванс на отбора на Маурицио Сари, но Кристиано Роналдо все пак спаси едната точка за "бианконерите".

Двубоят започна в доста бурно и двуостро темпо, като в рамките на първите 25 минути зрителите на "Алианц Стейдиъм" вече бяха свидетлите на две попадения. В 20-та минута, след многоходова атака Родриго Бентанкур намери нахлулия в предни позиции Леонардо Бонучи, който с плътен и добре пласиран изстрел разстреля стража на гостите Стефано Турати за 1:0.

Авансът на домакините издържа обаче едва 3 минути. След контраатака Франческо Капуто намери Жереми Бога зад защитата на Ювентус, който успя майсторски да прехвърли Джанлуиджи Буфон за 1:1.

До края на полувремето гостите продължиха доброто си представяне в Торино, като близо до попадението остана полузащитникът Мануел Локатели.

В началото на втората част обратът беше пълен. В 47-та минута, след поредица от комедийни грешки на Матайс Де Лихт и Буфон, Франческо Капуто се превърна в голмайстор, след слаб удар, който някак мина под плонжа на италианската вратарска легенда.

Това провокира бърза реакция на състава на Маурицио Сари. С пропуски се отчетоха Кристиано Роналдо и Миралем Пянич, преди в 66-та минута все пак да постигнат своето. "Бианконерите" получиха право да изпълнят дузпа и Роналдо беше безпощаден от бялата точка за 2:2.

До края на срещата, въпреки старателните опити на домакините да намерят и победен гол, те бяха опровергани на няколко пъти от младия страж на гостите. Аарън Рамзи, Дибала и Роналдо не успяха да намерят мрежата зад Турати.

По този начин Юве остана на първата позиция в класирането, с 36 точки, на две пред Интер, но и с мач повече. Сасуоло, от своя страна, остана 12-тия с едва 14 пункта.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пустиняка

    0 0 Отговор
    Боли ма .едовия за тиа