Last news in Fakti

2 Декември, 2019 12:35 5 148 2

Вальо Михов каза за най-голямата корупция във футбола

  • вальо михов-
  • бфс-
  • футбол-
  • корупция
Вальо Михов каза за най-голямата корупция във футбола - 1
Снимка: БГНЕС

В което и направление да си, трябва да имаш екип готов по стратегиите, които ще ги следваш, т.е. във футбола са 3-4 основни стратегии. Трябва да имаш кадърни управленци, специалисти, пълен картбланш, добро заплащане и изискване. Изчакваш го година - две, виждаш резултатите, каза в студиото на "Сутрешен блок" Валентин Михов, член на ИК на БФС.

"За треньорите - никакво вмешателство. Трябва да оставим един човек 2-3 години, да видим неговата стратегия, защото стратегия под 3 години аз не виждам да даде резултат. 3 или 5 години е минимумът, който трябва да завърши един период, на който може да се дава оценка", посочи Михов.

Той подчерта, че "в България 3 години не се чакат, такава е ситуацията във футбола, че ако на първата година няма резултат, особено грандовете. Много неща има, които са различни от това, което и ние сме в Европа, но европейците отдавна правят европейски неща, въпреки че виждам в тях много побългаряване", каза Михов.

По думите му европейците отдавна правят европейски неща,но в тях има много побългаряване.

Ние говорим за корупция в България, а най-голямата корупция е в Европа, категоричен бе Михов.

"Ние можем да дадем много лоши примери с ФИФА, УЕФА - как се краде там, къде се строят стадиони.

Аз в Изпълкома отговарям за връзката между футболния съюз и държавата. Когато се говори за грешки, трябва да се каже първо положителното. Има грешки, но и много положителни неща, които виждам, че никой не ги споменава", отбеляза Михов.

По думите му много от младите хора вече не искат игрището, не искат училищния двор, махленския футбол, тръгват вече с едни съвременни апаратчета, съвременни игри и някои други работи, съвсем друг е манталитетът.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Русороб

    13 10 Отговор
    Това гнусно ченге си е свикнало на петилетки, да те у червения шумкар проЗ
  • 2 ПЕНКО

    4 0 Отговор
    ОЩЕ ОТ" СОЦА" НА ФУТБОЛЕРЧЕТАТА ИМ БЕШЕ ВНУШАВАНО , ЧЕ ТРЯБВА ДА СА ГОЛЕМИТЕ ПАРАЛИИ !!!! ОТ МАЛКИ ГИ УЧЕХА - КАК ДА ГЕПЯТ ПАРИ СРЕЩУ НИЩО СИ !!! НО В"СОЦА" ПОНЕ ГИ ТРЕНИРАХА И ГИ ВЪЗПИТАВАХА В ИМЕТО НА БЪЛГАРИЯ !!!ДНЕС ГИ УЧАН НА :: "ИГРАЙТЕ ЗА ДА ВИ ПЛАЩАТ В ЕВРОПАТА " !?!?!?