Last news in Fakti

2 Декември, 2019 19:14 8 132 3

Секссимвол в тениса с прозрачен тоалет на благотворително събитие

  • елина свитолина

Елина Свитолина "прикова" погледите

Секссимвол в тениса с прозрачен тоалет на благотворително събитие - 1
Снимка: БГНЕС

Един от новите секссимволи на тениса Елина Свитолина лъсна в скандална снимка. В социалните мрежи се появи кадър, на който гаджето на Гаел Монфис е полуголо. Горещата блондинка е присъствала на гала вечер в чест на благотворителната ѝ фондация за деца. На събитието Свитолина определено успя да привлече погледите с външния си вид и по-точно леко палавото си, но пленително за околните облекло, пише sportal.

Тя бе заложила на полупрозрачна рокля, а гледката към стегнатия ѝ бюст бе прикрита само с помощта на залепващ се силиконов сутиен. Надолу тоалетът ѝ пък привличаше вниманието с безкрайно дълга цепка, през която звездата подаваше бедро от време на време и привличаше мъжките погледи.

Критиките на модните специалисти не закъсняха, като те коментираха, че облеклото на русокосата тенисистка е изключително неподходящо за подобен тип събития.

Секссимвол в тениса с прозрачен тоалет на благотворително събитие


Поставете оценка:
Оценка 4 от 24 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пустиняка

    6 2 Отговор
    Сакам да и смуча .утката
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Горо

    1 1 Отговор
    Хубава жена и не виждам нищо скандално в облеклото й.