Last news in Fakti

2 Декември, 2019 20:52 2 697 1

Подозират голям скандал между Роналдо и треньора на Ювентус

  • кристиано роналдо-
  • маурицио сари-
  • ювентус-
  • скандал-
  • антонио касано

Антонио Касано има тайнствена информация

Подозират голям скандал между Роналдо и треньора на Ювентус - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият италиански нападател Антонио Касано заяви, че шампионът Ювентус крие за голям скандал между треньора Маурицио Сари и звездата Кристиано Роналдо, пише gol.bg. След провала срещу Сасуоло (2:2) насред Торино, където петкратният носител на Златната топка се разписа от дузпа, Касано даде интервю за Tiki Taka.

Той е убеден, че хегемонът на Ботуша не иска кавгата между двамата да става публично достояние и разкри защо смята, че има проблем. "Мисля, че двамата не се харесват. Всичко започна с двете последователни смени, които ще напрегнат всеки футболист. Според мен, между тях има търкания и е добре Ювентус да ги спре", каза Касано.

Бившата звезда на Рома каза още, че според него Джанлуиджи Буфон трябва да бъде титулярният вратар на "бианконерите". "Той остава по-добър от Войсчех Счесни. Полякът винаги ще има петното, че е бил резерва на Мануел Алмуня и Лукаш Фабиaнски в Арсенал. В Рома направи добра година, но сега за първи път е титуляр. Джиджи сбърка при втория гол на Сасуоло, но трябва да се каже, че преди това и Матайс де Лихт се намеси лошо", добави Касано.

За последния месец пък Роналдо има едва 2 гола от дузпи. Осен срещу Сасуоло, той се разписа от бялата точка и при трудния успех с 2:1 над Дженоа в Торино. В същото време Кристиано не спира да вкарва за Португалия.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Juventus

    1 5 Отговор
    Как хитро с приятелче то си пренасочват вниманието от бягствата на Рони от допинг проверките.