Last news in Fakti

2 Декември, 2019 22:09 2 447 3

Ван Дайк: Роналдо го няма? Той изобщо беше ли конкурент?

  • върджил ван дайк-
  • златна топка

Холандецът вероятно ще остане втори

Ван Дайк: Роналдо го няма? Той изобщо беше ли конкурент? - 1
Снимка: БГНЕС

Защитникът на Ливърпул Вирджил ван Дайк пристигна на церемонията за връчването на “Златната топка” в Париж, пише sportal. Очаква се той да заеме второ място зад Лионел Меси. Холандецът обаче не се чувства ощетен.

На въпрос на RTL7 дали отсъствието на Кристиано Роналдо означава, че той има един конкурент по-малко, Ван Дайк отговори с "А той изобщо беше ли конкурент?".

“Хубаво е да съм тук - добави холандецът на влизане. - Ще видим какво ще стане. За мен е голяма чест, че изобщо съм тук сред футболисти от такъв калибър. Това само ме мотивира да продължавам напред.”

В същото време класираният на 20-о място Душан Тадич изрази мнение, че точно Ван Дайк заслужава да бъде победител. “Малко съм пристрастен, но мисля, че Вирджил трябва да бъде №1. Би било страхотно това да се случи. Двамата с него бяхме заедно в Саутхамптън”, заяви нападателят на Аякс.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 сектант

    8 2 Отговор
    сега ще ядосат Кифльо и ще вземе да спечели следващата златна
  • 2 Забелязъл.

    8 4 Отговор
    Абе тоя ми се вижда бая черен за холандец не че съм расист ама не съм и кьорав.
  • 3 Гост

    3 3 Отговор
    Абе лилавчо оня го няма щото сте му доста под нивото