Last news in Fakti

3 Декември, 2019 17:15 2 279 1

Данчо Лазаров с хитър ход, с който ще опита да запази властта си

  • волейбол-
  • бфв-
  • общо събрание-
  • инициативен комитет-
  • данчо лазаров-
  • любо ганев

Напрежението в българския волейбол може да се покачи сериозно

Данчо Лазаров с хитър ход, с който ще опита да запази властта си - 1
Снимка: БГНЕС

Волейболната федерация свиква тайно събрание на Управителния съвет. На него няма да бъдат поканени никои от членовете, желаещи промяна. Самият Любо Ганев, който е кандидат на опозицията за заместник на Данчо Лазаров, но в същото време и вицепрезидент на централата, не е информиран за престоящото събитие, пише Новспорт.

"Чух, но не съм получавал никаква покана, обикновено се обаждат 4-5 дни предварително", обяви самия той.

Според него целта е да бъде отхвърлено искането за бъдещо изборно Общо събрание, на което евентуално да се извърши желаната от бунтарите промяна.

В същото време и волейболният Монтана застана зад кандидатурата на Любо Ганев за президент на БФВ. Легендарният национал се срещна с ръководството на клуба от Северозапада, както и с кмета Златко Живков. Ганев ги е запознал с идеите и промените, които са залегнали в неговата програма, срещу което е получил готовност за пълна подкрепа.

Нови 5 клуба вече са готови с официална позиция относно битката за президентския стол в най-успешния ни колективен спорт.

Припомняме, че в края на ноември кандидатурата на Ганев бе издигната от Инициативния комитет за промени в българския волейбол, в който членуват болшинството от клубовете в елита.

Подписката за свикване на извънредно Общо събрание на 16 януари вече е внесена и се чака решението на Управителния съвет или на съда.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 СИКОНКО

    0 0 Отговор
    ДАНЧО. Отвратителен МОШЕНИК!!!