Last news in Fakti

4 Декември, 2019 11:18 6 414 15

Мач между Кубрат Пулев и Антъни Джошуа няма да има скоро

  • кубрат пулев-
  • антъни джошуа-
  • бокс
Мач между Кубрат Пулев и Антъни Джошуа няма да има скоро - 1
Снимка: БГНЕС

Мач между Кубрат Пулев и Антъни Джошуа няма да има в скоро, каквото и да се случи. В това са категорични куп боксови анализатори във Великобритания, нищо че българинът може да се окаже задължителен претендент за евентуалните световни титли на британеца.

AJ има мач с Анди Руис на 7 декември, от който победителят ще излезе с коланите на световен шампион в IBF, WBA и WBO. А Кобрата е задължителен претендент за отличието във версия IBF. Но ако Джошуа е победител, такъв мач няма да има. На Албиона разкриха и причината.

Ако Джошуа победи, каквито са очакванията на букмейкърите, самият той ще натисне съперника си за трети мач помежду им. За да се случи такъв, двамата ще трябва да се откажат от титлите си и в трите версии, но с оглед на факта, че ще има огромен интерес на рекламодателите и ще получат умопомрачителни хонорари, изглеждат готови за трето издание на сблъсъка им.

Ако Руис надделее, трети мач няма как да има, защото надмощието му над този съперник ще е доказано категорично. А евентуална втора загуба от мексиканеца ще сложи под огромна въпросителна и кариерата на Джошуа като цяло, а имиджът му ще е пред рухване.

"Анди Руис беше в съзнанието ми пет седмици преди първия ни мач, защото тогава разбрах, че ще играя с него. Но след онзи сблъсък на 1 юни, той ще е в съзнанието ми завинаги. Ако Анди остане отдаден на бокса, със сигурност ще имаме и трети мач."

"Правим страхотни мачове помежду си и определено ще направим и трети сблъсък. Гарантирам, че и предстоящата ни битка ще завърши с нокаут. Това желаят да видят феновете - кръв, нокаут, затова ще го дадем на феновете", сподели Джошуа в навечерието на мача.

Този път няма клауза за реванш в договора между двамата. Но именно заради огромните пари за трети мач между тях при загуба на Руис, очакванията са такъв да има. Ако това се случи, Кобрата ще играе за овакантената титла на IBF, а съперникът ще стане ясен скоро.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Той

    23 7 Отговор
    Дано да няма,че пак ще гледаме резил!
  • 2 Ивайло

    29 5 Отговор
    А защо след като Кобрата е задължителен претендент, победителят да не е задължен да се бие с него, ами ще си правят тука некакви договорки за трети мачове и не знам си там какво??? Това да не е пазар??? Общо взето профи бокса в тежката категория се превърна в един шоуспектакъл, договорки, па сега не можело, па еди какво си ако стане, па закани и накрая зорлем може и да се стигне до един най-обикновен мач!!! Направо го обърнаха на кечмания!!! Жалко за спорта като цяло!!!
  • 3 Редко

    12 12 Отговор
    то е ясно че Пульо няма да играе Джошуа,никой не иска да играе без пари с посредствен боксьор
  • 4 И по-добре

    15 5 Отговор
    Да няма мач между Пулев и Джошуа.То нашия е за никъде.По-добре да се пенсионира вече,че ми омръзна да го гледам как нищо не прави,а само се пули,че продължава напред.
  • 5 Давид

    6 6 Отговор
    Е това е манталитет на герберите . Нищо не умеят , нищо не правят и все напред вървят .
  • 6 Кубрат Пулев

    6 5 Отговор
    Да му съ и на късмета.......................пак гризнах дръвцето
  • 7 Боклук спорт

    17 0 Отговор
    Нагласен цирк
  • 8 Vasilev

    11 3 Отговор
    Важното е да се бие за титлата кубрат.Даже ако не е срещи джошуа и руис 90% е шанса да стане шампион.Важна е крайната цел!
  • 9 Fate

    7 4 Отговор
    Пулев е много под нивото на Джошуа.
    Няма как да има такава среща. Причини все ще се намерят
  • 10 гост

    9 1 Отговор
    Пилето един път каца , изпуснеш ли го , ходи го гони.

    Коментиран от #12

  • 11 Morgoth

    0 1 Отговор
    Ей, голямо въртене на вероятности. Чакайте първо да видим какъв ще е резултата от мача, чакайте да видим и резултата от следващия мач на Кобрата. После като знаем победителите ще познаете много по-точно кой с кого ще се бие.
  • 12 Горо

    4 0 Отговор

    До коментар #10 от "гост":

    Напълно съм съгласен! Много хора забравиха удобно в името на някакъв криворазбран патриотизъм, към който ги надъхва самият Кубрат Пулев, че той самият проигра шанса си за двубой с Джошуа, след като инсценира травма с десния гръден мускул, като разбира се това бе "диагноза" на български лекари. В чужбина подобни хитри номера "а ла Бойко Борисов" не минават. Така че Пулев е вече бита карта, останалото е само реклама.
  • 13 Умберто

    2 0 Отговор
    Последна новина:Кубуат Пульов ще играе за WBFIBFNUBF WI-FI BF срещу съперника Бой със Сянка!
  • 14 Жалки сте

    1 2 Отговор
    Хейта нема почивен ден...
    Евала на Кубрат, а вие ще си седите пред жалките екрани и ще оплуете всичко де мърда.
    Жалки сте.

    Коментиран от #15

  • 15 Умберто

    0 0 Отговор

    До коментар #14 от "Жалки сте":

    Е,не сме текива ловербойс ,като теб.