Last news in Fakti

4 Декември, 2019 13:26 4 204 8

Кобрата сподели очакванията си за мача на годината

  • кубрат пулев-
  • антъни джошуа-
  • анди руис-
  • бокс
Кобрата сподели очакванията си за мача на годината - 1
Снимка: БГНЕС

Кубрат Пулев очаква Антъни Джошуа да подходи много по-внимателно и отговорно към битката с Анди Руис. Британецът ще се опита да вземе реванш от Унищожителя тази събота, като срещата се очаква да започне в 23:00 часа българско време. На 1 юни американецът с мексикански корени нокаутира Ей Джей в седмия рунд, поднасяйки една от най-големите изненади в историята на тежка категория на бокса. Според Кобрата ситуацията най-вероятно ще се повтори и сега, а Руис ще защити световните си титли.

“Ако Руис е успял да се подготви сериозно и не се е отпуснал покрай славата, която го връхлетя, той отново ще спечели. Анди е много популярен в САЩ и Мексико, около него има много шум, постоянно е из медиите, което може да му се отрази негативно. Но ако е успял да се справи с всичко това и се е концентрирал върху боксовата си кариера, вярвам, че пак ще победи. Няма да му е толкова лесно, колкото в предишния мач, но все пак Джошуа ще загуби. Сигурен съм, че Антъни ще е подходил различно, много по-сериозно. Взел си е поуки от грешките, които е допуснал, и най-вероятно с екипа му са разработили друга стратегия. Той падна, защото очакваше, че ще му бъде много лесно при първата им среща. Но видя, че е далеч от истината. И колкото и да се е подготвял, по мое мнение Руис пак ще ликува”, коментира пред сайта fight-sports.tv Кобрата.

Българинът е официален претендент на IBF и трябва да се изправи в следващия си мач срещу победителя от битката на Руис и Джошуа. Очаква се Кубрат да пътува днес или утре за Дирия Арена, където да присъства лично на галавечерта и да наблюдава от първия ред мача. Той самият призна, че има голяма вероятност да се качи на ринга и лично да предизвика шампиона. Сред зрителите обаче може да е и Олександър Усик. Украинецът е претендент на WBO и също има право да получи двубой за този пояс.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тулуп

    8 3 Отговор
    Да, ама ако все пак Антъни победи, то ще те прави да изглеждаш все едно си ходил на гости в Перник
  • 2 Сандо

    6 4 Отговор
    Давай Кобра! С теб сме! Одъртяваш ама си още опасен! Само повече крушета и ъперкъти да пускаш! Стига с правите. Така каза Серафим Тодоров.
  • 3 Bai mangal

    1 3 Отговор
    иска му се ruiz .aj ако бие ще му се стъжни на кобрата.все такива ги иска като последния .дебели и бавни
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Смог

    1 0 Отговор
    Кобрата ще играе за победата.
  • 6 Делчо

    1 1 Отговор
    Изказа се кобрата,ако не бие Руис значи нищо не разбира,дано да си е научил урока след Мариза който му игра Кличко, иначе си го подкрепям,давай кобра
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Мими

    1 0 Отговор
    Да си прави школa,да учи децата стига си е събирал очите:)))