Last news in Fakti

4 Декември, 2019 17:50 2 019 0

От Ферари признаха за сгрешен дизайн

  • ферари-
  • матиа биното-
  • дизайн

Тимът гледа с повече оптимизъм към следващия сезон

От Ферари признаха за сгрешен дизайн - 1
Снимка: БГНЕС

Шефът на Ферари Матиа Биното изрази мнение, че тимът е изгубил битката с Мерцедес още миналата година, когато са проектирали болида за сезон 2019, пише sportal. В началото Скудерията стартира с големи амбиции да прекрати десетгодишната пауза без титла, само че реалността се оказа по-различна. Ферари се отличиха с общо три победи и девет полпозиции, а колата им беше най-бърза от всички на правите отсечки, но останаха втори при конструкторите и четвърти и пети при пилотите.

"Смятам, че загубихме тази година още когато правихме дизайна на колата" сподели Биното. "Нашият дизайн не се оказа толкова добър, колкото на съперниците. Това е основната причина."

"Сезонът беше доста динамичен и напрегнат. Имаше много неща за правене. Преструктурирахме, реорганизирахме тима. Все пак мисля, че през цялото време се опитвахме да откриваме слабите места и да подобряваме колата. В известна степен успяхме да го постигнем през сезона. Сега сезонът свърши и вече се ориентираме към следващия".


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА