Last news in Fakti

4 Декември, 2019 18:50 965 0

Левски и ЦСКА играят на студ и течащ таван

  • българска федерация волейбол-
  • левски-
  • цска-
  • зала христо ботев-
  • волейбол

Гарантирано от БФВ

Левски и ЦСКА играят на студ и течащ таван - 1
Снимка: БГНЕС

Дербито за Купата на България при мъжете противопостави отборите на Левски и ЦСКА, но вместо да мислят за волейбол, вчера двата тима се опитваха да се справят със студа и течащия таван в зала “Христо Ботев” в София.

Съоръжението трябваше да бъде в идеално състояния за мача, но вместо това постоянно капеше вода, а за да се поддържа някаква топлина, на тавана бяха закачени печки.

Децата, които подаваха топките на мача, постоянно бършеха пода, а в подсушаването на настилката се включи и треньорът на “червените” Александър Попов.

Борислав Кьосев, който отговаря за зала “Христо Ботев”, опита да намери парцали на всички деца, след което се скри и не догледа мача.

Левски елиминира ЦСКА с 3:2 и продължава към финалите за Купата на България, а след двубоя Кьосев обясни, че условията в залата са нормални за провеждането на мача, а и занапред таванът ще тече, тъй като нямало пари за ремонт. Също така той уточни, че отоплението току-що е пристигнало.

Залата се стопанисва от волейболната федерация, а през 2013 г. бе ремонтирана.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА