Last news in Fakti

5 Декември, 2019 16:35 1 028 1

Стамен Белчев: Футболът не е театър, трябва да се мисли

  • арда-
  • цска-
  • купа на българия

Треньорът на Арда се надява отборът да се върне в Кърджали

Стамен Белчев: Футболът не е театър, трябва да се мисли - 1
Снимка: БГНЕС

Треньорът на Арда Стамен Белчев остана доволен от играта на своите футболисти срещу ЦСКА, но не и от крайния резултат.

"Всички видяха колко е важно да играем в Кърджали. Това е действителността и се надявам в най-скоро време да се върнем на нашия терен. Това ни беше един от добрите мачове срещу един много добър отбор. За съжаление миг невнимание ни коства загубата. Не мога да не бъда доволен от момчетата. Искам да виждам този дух и игра", каза Белчев.

"Създадохме доста положения, имахме добра организация на игра и за съжаление малшансът пред вратата на противника не вкара мача в продължения, а защо не да победим. Мисля, че бяхме разучили добре отбора на ЦСКА. Имахме някои идеи в атака, на моменти се получаваха, на моменти не. Футболът не е театър. На терена играчите трябва да мислят. Футбол се играе с глава, а после с крака. Това, че не можем да реализираме ситуациите е голям проблем за нас. Хората в предни позиции трябва да бъдат концентрирани, за да могат да удовлетворят усилията на отбора", добави треньорът на Арда.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иванчо

    0 2 Отговор
    Уникален идиот! О.о