Last news in Fakti

5 Декември, 2019 20:46 2 855 0

Куриозен момент след края на Челси - Астън Вила (ВИДЕО)

  • челси-
  • астън вила-
  • джон тери-
  • матео ковачич

Замесени са Джон Тери и Матео Ковачич

Куриозен момент след края на Челси - Астън Вила (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Полузащитникът на Челси Матео Ковачич не напусна в цветущо настроение терена след победата с 2:1 над Астън Вила в сряда. Хърватският футболист попадна в потока на споделяните в социалните мрежи шеги, след като се здрависа с бившия капитан на лондончани Джон Тери, който в момента е в треньорския щаб на Астън Вила. При ръкостискането си Ковачич усети остра болка в дясната китка, като това си пролича по изражението на лицето му, пише sportal.

Едва ли обаче Тери го е стиснал толкова силно. По-скоро халфът на “сините” е получил травма в тази област още по време на мача, когато се удари в едно от рекламните пана след сблъсък с Джак Грийлиш от състава на съперника.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА