Last news in Fakti

6 Декември, 2019 06:27 1 801 2

Арсенал се издъни у дома, падна от Брайтън (ВИДЕО)

  • арсенал-
  • брайтън-
  • висша лига
Арсенал се издъни у дома, падна от Брайтън (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Арсенал записаха първа домакинска загуба за сезона и продължава да разочарова с представянето си дори и след треньорската смяна. Лондончани паднаха от непретенциозния тим на Брайтън с 1:2.

"Чайките" се представиха доста силно на "Емиратс" и особено през първото полувреме тотално надиграха домакините. В 18-ата минута Конъли стреля опасно, но Лено бе на мястото си и спаси. Събитията продължиха да се развиват пред вратата на домакините и вратарят трябваше да спасява удари на Уебстър и Мопе.

"Чайките" матереализираха превъзходството си в 36-ата минута. Тогава Уебстър се разписа след центриране от корнер. Арсенал бе близо до изравняване в 41-ата минута, когато Райън спаси удар на Уилок.

Арсенал се издъни у дома, падна от Брайтън (ВИДЕО)
Снимка: БГНЕС

В началото на втората част обаче резултатът бе изравнен. При едно центриране от корнер Лаказет игра с глава на първата греда и успя да насочи топката във вратата за 1:1. В 61-та минута Мопе бе изпуснат от защитата на домакините, но Лено се намеси решително и спаси. В 64-ата минута Давид Луис отбеляза гол за Арсенал, но след намесата на ВАР ясно се видя, че защитникът е в засада при паса към него.

В 80-ата минута Брайтън отново излезе напред в резултата. Аарън Муй центрира в наказателното поле, където Мопе с глава насочи топката във вратата за крайното 1:2.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    1 0 Отговор
    ГОСПОДИН БОРИСОВ НЕЕ АРСЕНА А АРСЕНАЛ ИЗВИНЯВАМ СЕ ПРОСТО СИ КОРИГИРАЙТЕ ЗАГЛАВИЕТО БЛАГОДАРЯ
  • 2 Бачо Киро

    1 0 Отговор
    "Арсена(Л)"??? Вече и заглавието ли ви мързи да проверявате... За статията знаем...