Last news in Fakti

6 Декември, 2019 07:18 937 1

Интер готов да плати 25 млн. за халф на Парма

  • парма-
  • деян кулушевски-
  • аталанта-
  • интер

Кулушевски е собственост на Аталанта и играе в Парма под наем

Интер готов да плати 25 млн. за халф на Парма - 1
Снимка: БГНЕС

Полузащитникът на Парма Деян Кулушевски е обект на сериозен интерес от страна на Интер. 19-годишният футболист прави силен сезон с фланелката на своя тим в Серия "А" и това не остана незабелязано от грандовете на Апенините.

"Нерадзурите" обаче ще опитат да надцакат конкуренцията, като са подготвили оферта за него на стойност 25 милиона евро.

Всъщност Кулушевски е собственост на Аталанта и играе в Парма под наем. От началото на сезона той има 3 гола и 5 асистенции в 15 изиграни мача във всички турнири.

Очаква се от Интер да направят опит да вземат шведа след изтичане на наема му през лятото. На този етап обаче от Аталанта не смятат толкова лесно да изпуснат младия талант и са му поставили цена от 40 милиона евро, която е доста по-висока от сумата, приготвена от "нерадзурите".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Casey

    0 0 Отговор
    fussballtrikots günstig kaufen Casey LouArrin Leverkusen Trikot Kinder Heribert ErinHatl Casey