Last news in Fakti

6 Декември, 2019 10:43 1 764 3

Феновете на Ботев Пд не се спират пред нищо, искат си Колежа

  • фенове-
  • ботев пловдив-
  • кмет-
  • здравко димитров-
  • стадион-
  • колежа

Приканваме всеки пловдивчанин, който милее за спорта в град Пловдив, да ни подкрепи на 07.12.2019 г., в 10:00 ч. пред стадион "Христо Ботев"

Феновете на Ботев Пд не се спират пред нищо, искат си Колежа - 1
Снимка: БГНЕС

Привържениците на Ботев Пловдив продължават с протестите за недовършването на строежа на любимия им стадион "Христо Ботев". На среща с кмета на Пловдив Здравко Димитров в четвъртък феновете показаха ясно на градоначалника, че няма лесно да се примирят с проблема .

Ето и официалната позиция на ултрасите след срещата с кмета:

"Уважаеми Ботевисти,"

"Днес проведохме ползотворна среща с кмета на града, г-н Здравко Димитров, на която недвусмислено заявихме причината за протестните ни действия, а именно – неизпълнение на поетите ангажименти от страна на лицата, присъствали на възобновяването на строежа на стадион "Христо Ботев" и намеренията стадионът да бъде изваден от клуба."

"Приканваме всеки пловдивчанин, който милее за спорта в град Пловдив, да ни подкрепи на 07.12.2019 г., в 10:00 ч. пред стадион "Христо Ботев". Поели сме правилния път, но сами няма да успеем – подкрепете ни и нека заедно се преборим за това богатство на град Пловдив", написаха феновете на Ботев в позицията си.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ново

    0 2 Отговор
    И да носим по1000лв като истински ботевисти да ги дарим за изграждането на стадиона а не да хленчим

    Коментиран от #2

  • 2 Реалист

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Ново":

    Протестите са мижави , само Б.Б. може да реши въпроса с едно обаждане.
  • 3 емо73канар

    0 1 Отговор
    Трябва мощно скандиране: Бойко Борисов е лъжец е лъжец.