6 Декември, 2019 16:25 3 447 2

Солскяер се подигра жестоко със Сити

  • оле гунар солскяер-
  • манчестър юнайтед-
  • манчестър сити

Припомни им естествените времена преди парите на шейховете

Солскяер се подигра жестоко със Сити - 1
Снимка: БГНЕС

Мениджърът на Манчестър Юнайтед се пошегува с градския си съперник Манчестър Сити преди дербито между двата отбора, което е утре, предава sportal. Той сподели, че рядко е играл срещу "гражданите", докато е бил на "Олд Трафорд", тъй като голяма част от този период те са в долната дивизия.

"Поне сега играем с тях всяка година. Отне много години преди аз да участвам в дерби на Манчестър, заяви Солскяер. - Нещата сега са различни. Разбира се, Манчестър Сити е по-добър отбор от времето, когато играех. Футболът доста се промени от тогава."

Норвежецът разкри, че е възможно Антони Марсиал да вземе участие в дербито, но Пол Погба със сигурност няма да играе. "Надяваме се Антони да играе роля в мача, но не съм сигурен, че ще е готов да започне", обясни той.

"Дербитата на Манчестър винаги са специални мачове. Готови сме. Увереността е странно нещо във футбола. Когато се представиш така както в сряда и постигнеш такъв резултат, това ти помага много. Имаме 24 часа по-малко за възстановяване, но това не би трябвало да има значение, сподели още Солскяер. - Изправяме се срещу вероятно най-добрия отбор в Англия. Ще бъде труден мач, но имаме нужда от постоянство. Преди всичко беше мрачно, но това е възможност да обърнем съмнението във вяра. Ако успеем да се представим на ниво, по начина, по който играхме срещу Тотнъм, можем да постигнем резултат."


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 леле

    3 3 Отговор
    защо пишеш,такава неграмотна статия?

    Коментиран от #2

  • 2 ЕКСПЕРТА

    6 1 Отговор

    До коментар #1 от "леле":

    ТО МАЙ НЕГРАМОТНИЯТ СИ ТИ, ЗАЩОТО НАПИСАНОТО Е ВЯРНО.