6 Декември, 2019 19:15 2 112 2

Божинов: За да стане едно нещо, то става...

  • валери божинов-
  • ботев враца

На Валери не му е приятно да го бият

Божинов: За да стане едно нещо, то става... - 1
Снимка: БГНЕС

Голаджията на Ботев Враца Валери Божинов обяви, че все още не знае къде ще продължи кариерата си след зимната пауза.

"Говорих с треньора Здравков, имаме разговори и с ръководството. За мен е важно какъв отбор ще се направи след нова година. На мен не ми е приятно да ме бият. Но и никой не може да бъде обвиняван. Когато човек иска, намира правилния път и постига целите си".

"За да стане едно нещо, то става, когато работят в синхрон ръководство, треньори и футболисти. Аз се чувствам добре тук. Наистина бих останал в Ботев, но това зависи от това какъв ще е отборът след зимната подготовка".

"Отборът има потенциал, но трябва да се вкарат играчи с опит и качества, има нужда от свежа кръв, за да тръгне нагоре. Аз съм част от отбора и знам от какво имаме нужда. Сигурно има нужда и от смяна на някои от досегашните играчи. Г-н Здравков знае какво да направи, убеден съм, че ще срещне разбиране от ръководството", заяви Божинов пред "Конкурент".


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Професора

    12 0 Отговор
    Валери е липсващото звено в човешката еволюция!

    Коментиран от #2

  • 2 Хъш

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "Професора":

    Бравос професоре?