Last news in Fakti

6 Декември, 2019 19:35 2 638 4

Любо Ганев се обърна към Казийски и заплаши федерацията със съд

  • българска федерация волейбол-
  • любо ганев-
  • матей казийски

Кандидатът за президент ще обикаля страната

Любо Ганев се обърна към Казийски и заплаши федерацията със съд - 1
Снимка: БГНЕС

Кандидатът за нов президент на българската федерация по волейбол Любо Ганев говори пред dsport и Дарик радио по темата със завръщането на Матей Казийски в националния отбор по волейбол, както и за това какво ще се случи родния ни волейбол.

"Още нямам отговор от Управителен съвет. Не е свикано събрание или поне аз не съм викан на такова. Може би тази седмица ще се реши какво се случва. Но ако не се вземе решение, ще се отива към съд", заяви Ганев.

"В момента обикалям цяла България да показвам тази кампания, която е подкрепена от над 60 клуба. Те я подкрепиха без дори да знаят кой стои зад нея. Чувам мнението на клубовете, за да може тая програма да одобрим. Днес бях с голяма част от клубовете в София. Това е моята роля сега. Да я покажа тази програма на клубовете", добави той.

"За цяла България това ще бъде едно много хубаво нещо. Ако Матей се върне и шансовете да се класираме на олимпиадата се увеличават. Идеята на Инициативния комитет е да има събрание на 16 януари. Ако има възможност за по-ранна промяна ще се опитам да го поканя и по-рано. Всъщност, аз няма какво да го каня, той винаги е добре дошъл да играе за България. Нека да видим какво ще стане", заяви още Ганев.

"На този етап не съм разговарял с Матей. Няма какво да му кажа в момента. Инициативния комитет да бори за изборно събрание на 16 януари. Вероятно от федерацията ще се опитат да отменят или да забавят възможно най-много това. Но първо трябва да го назначи. Но със сигурност такова събрание ще има и трябва да има", добави Ганев.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Давид

    5 3 Отговор
    Да си гледа метана този олигарх .
  • 2 Леле

    5 2 Отговор
    Ганьо се сети! Като беше на софрата мълча, защото беше с пълна уста!Като спортисти бяха супер, като ръководители - не стават! Справка: Пенев, Стоичков, Лечков, Пламен Константинов, ... Браво на Казийски!
  • 3 Троловете на Лазаров

    3 1 Отговор
    да изчезват от тук. Встасали сте на всички. Чупка!
  • 4 Гост

    0 0 Отговор
    Уважавах го като спортист. Наслаждавах се на изпълненията му. Но след случката с паркирането на място за инвалиди и нескопосаните оправдания много си промених мнението за г-н Ганев. Отделно има доведено дете, което двама с майката се опитват да отчуждат от бащата. Бащата от своя страна се бори всячески да вижда сина си. За мен това е недостойно поведение на г-н Ганев и изобщо това е насилие над детето.