Last news in Fakti

6 Декември, 2019 19:56 1 317 0

Драматично равенство пооцвети безсмисленото съществуване на Царско село в елита

  • царско село-
  • етър-
  • ефбет лига

Отново мач пред празен стадион

Драматично равенство пооцвети безсмисленото съществуване на Царско село в елита - 1
Снимка: БГНЕС

Царско село и Етър не излъчиха победител 2:2 в жесток мач за Етър и щастлив за Царско село, предава dsport. Двубоят се игра под гъста мъгла в полите на Витоша и бе първи от 19-я кръг в Първа лига на България. Студът допълнително затрудни двата тима. Царско село имаше повече голови шансове, но "виолетовите", които имат нов треньор в лицето на Калоян Чакъров, почти успяха да си стъпят на краката. Попаденията за тях вкараха Милчо Ангелов и Дино Мартинович. В края Бахамбула върна един гол за "царете", а в продължението Густаво Карбониери разплака Етър и донесе точката на Царско село.

През първото полувреме домакините имаха претенции за дузпа още в началните минути, но реферът Валентин Железов не ги уважи. В 33-ата минута Светослав Ковачев замени Никола Колев, който има проблеми. Така всичко най-интересно остана за второто полувреме.

В началото на втората част Царско село се опита да вдигне малко оборотите. Междувременно мъглата в полите на Витоша се съгсти и вече трудно се вижда какво се случва на терена.

В 55-ата минута Етър избухна. При една грешка и последвала контраатака Милчо Ангелов се озова на стрелкова позиция и откри резултата за гостите от Велико Търново.

Нова сериозна грешка в тима на Царско село бе наказана. Серкан Юсеин загуби, Милчо Ангелов напред, изведе Светослав Ковачев. Крилото пък пусна чедесен пас към Дино Мартинович, който нямаше проблем на празна врата да вкара за 2:0 в 60-ата минута

В 88-ата минута Царско село се върна в мача. Бахамбула бе оставен абсолютно непокрит в наказателното поле на "виолетовите", овладя топката и с безпощаден удар матира Христо Иванов.

А в продължението се случи и най-жестокото за Етър. Густаво Карбониери успя да изравни в буквалното в последната атака на "царете".

След този мач Етър е на десета позиция с 18 точки, Царско село е дванадесети от 14 отбора с 16 точки.

Първа лига, 19 Кръг, ст. "Царско село", София, Начало: 17:00 часа
Царсо село - Етър 2:2

Голмайстори: 0:1 Милчо Ангелов 55'; 0:2 Дино Мартинович; 1:2 89' Дилан Бахамбула; 2:2 Густаво Карбониери 90+3'


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА