6 Декември, 2019 20:50 2 528 1

Бижуто на ЦСКА в болница след мача с Арда

  • валентин антов-
  • цска-
  • комоцио

Антов е получил комоцио

Бижуто на ЦСКА в болница след мача с Арда - 1
Снимка: БГНЕС

Халфът на ЦСКА Валентин Антов прекара няколко часа в лечебно заведение след 1/8-финала с Арда в Кърджали за Купата на България, съобщава dsport.bg. Причината е един от множеството сблъсъци в двубоя, след който Антов е получил комоцио. Младежкият национал си удари главата в противников играч през втората част, но е стиснал зъби и е доиграл срещата.

Полузащитникът е вече по-добре, а от снимката се вижда как старши треньорът на ЦСКА Милош Крушчич лично се е уверил в състоянието на Антов. 19-годишният халф е добре, като няма сериозна травма.

Антов записа 7 поредни срещи като титуляр за ЦСКА, в които не бе сменен и спомогна на тима за серията от над 600 минути без допуснат гол.

Според информации в мача срещу Лудогорец от последния кръг в efbet Лига Антов е бил наблюдаван от представители на реномирани английски клубове.

Бижуто на ЦСКА в болница след мача с Арда


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Чорбата

    1 2 Отговор
    Стига майтапи за сметка на Цесекато .