7 Декември, 2019 14:10 1 613 2

Димитър Бербатов с интересна прогноза за дербито на Манчестър

  • бербатов-
  • прогноза-
  • дербито на манчестър-
  • манчестър сити-
  • манчестър юнайтед

Бившият нападател на Манчестър (Юнайтед) вярва, че ''чевените дяволи'' са способни да спечелят на ''Етихад'' срещу Сити

Димитър Бербатов с интересна прогноза за дербито на Манчестър - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият български национал Димитър Бербатов смята, че Манчестър Юнайтед има всички шансове да спечели трите точки срещу Сити тази вечер. Дербито на Висшата лига е от 19.30 часа и ще можете да го наблюдавате по Diema Sport 2.

„Червените дяволи” влизат в битката със самочувствие, след като победиха Тотнъм през седмицата, а Бербатов смята това за много добър импулс. Бившият нападател на Юнайтед обаче е раздвоен, защото се надява на успех за своя клуб, но в същото време това ще означава почти сигурна титла за Ливърпул, при това доста рано през сезона.

„И двата отбора се нуждаят от победата - Юнайтед да продължи инерцията си, а Сити да запази живи надеждите си за титлата - така че не се интересувам от равенството и виждам голове в този мач”, сподели Бербатов, опитвайки се да предрече мача за голяма букмейкърска къща.

„Юнайтед може да изненада Сити и да вземе трите точки. Това би сложило край на надеждите на „гражданите” за титлата, което би било чудесно, макар че в същото време ще предадат трофея в ръцете на Ливърпул, което обаче би било много лошо.”

„Но ако Манчестър Юнайтед спечели в събота, те няма да мислят точно за това”, уточни още Бербатов.

Манчестър Сити посреща градския съперник, заемайки място с 11 точки зад Ливърпул в таблицата на Висшата лига, докато Манчестър Юнайтед е шести след победа над Тотнъм на Жозе Моуриньо.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Митьо Умното (на мама)

    3 1 Отговор
    Госпожицата да слага ръкавичките,че го дават студено.Да гледа прогнозата за времето,не да дава прогнози
  • 2 Jhon Smith

    2 1 Отговор
    Бербатов да си намери работа, стига е философствал