7 Декември, 2019 19:50 1 127 0

Илиан Илиев за равния с Лудогорец: Има за какво да съжаляваме

  • илиан илиев-
  • лудогорец-
  • черно море-
  • 1:1-
  • efbet лига

''Ако имахме повече самочувствие, можехме и да спечелим при някоя контра'', коментира след мача треньорът на варненци

Илиан Илиев за равния с Лудогорец: Има за какво да съжаляваме - 1
Снимка: БГНЕС

Треньорът на Черно море Илиан Илиев застана пред камерата на Diema sport след равенството 1:1 в гостуването на Лудогорец.

"Когато си водил в резултата почти до края на мача, има за какво да съжаляваш. Затова е и тази нотка на разочарование в нашия отбор. Вярно е, че съперникът имаше доста ситуации за гол и затова трябва да приемем резултата. Ако имахме повече самочувствие, можехме и да спечелим при някоя контра", бяха първите думи на наставника на "моряците".

Илиев разкри, че под негово ръководство Черно море за първи път е играл с трима бранители, респективно и петима, когато отборът се защитава.

"Изиграхме три мача за седем дни с много дълги и тежки пътувания. Доста хора са извън строя и трябва да разчитам на едни и същи хора. Имаше пропуски, разбира се, но съм доволен. Това не е нашият стил, предприех промяната заради натрупаната умора", обясни треньорът.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА