9 Декември, 2019 09:25 1 532 4

Екшън като на кино: Спортист отвлякъл децата си (ВИДЕО)

  • хокей-
  • москва-
  • хокеист-
  • отвличане

Никита Зайцев е в процес на развод с бившата си съпруга, който не протича никак леко

Екшън като на кино: Спортист отвлякъл децата си (ВИДЕО) - 1
Кадър: instagram

Истински екшън като на кино се е разиграл посред бял ден по улиците на Москва преди няколко дни. Хокеистът на Отава Сенатърс от НХЛ Никита Зайцев спешно се прибрал в Русия и отвлякъл децата си от бившата си съпруга Маргарита.

В края на ноември група мъже нападнали детегледачката и отмъкнали четиригодишната Соня и двегодишната Вера. През това време майката записала всичко с телефон.

„От 12 дни не знам къде са момиченцата ми. Не знам с кого живеят. Баща им не в е Русия. Написах няколко жалби, включително в полицията. Нямам никакъв отговор“, написа Маргарита в „Инстаграм“.

Видит Бог, я не хотела что бы вы были свидетелями всего того ужаса, который происходит в нашей «семье». Я думаю это видео не нуждается в комментариях... но меня до сих пор трясет! Вот уже 12 дней я не знаю где мои девочки, не знаю с кем они!! Ведь их папа находится не в России!! Я писала несколько заявлений во всевозможные инстанции, включая полицию, на которую я рассчитывала, и умоляла найти моих детей, но до сих пор от них так и не поступило никакого ответа!! 12-ый день стоят в ушах их плач и крики «мама, мама, не хочу, помогите», вся эта картина... их ручки, протянутые ко мне, и мое чувство бессилия против трех взрослых мужчин, убегающих с малышками в машину... это просто варварство какое-то, 90-е вроде прошли, но получается, что я даже в детский центр спокойно с детьми выехать не могу. Няне порвали ухо, меня схватил какой то посторонний мужчина, малышек насильно вырывали за ручки, нам с няней ничего не оставалось делать как отпустить их, что бы просто не покалечить. Я пишу этот текст, и все внутри сжимается снова, от боли за моих детей, за то, что невинным маленьким деткам приходится такое переживать, от чувства беспомощности в стране и городе, в котором я выросла. Так не поступают достойные мужчины, так себя в принципе не ведут взрослые люди!!! Это кошмар... и я буду бороться до конца за своих девочек... Я обращаюсь сейчас к моим бывшим свекрови и свекру: Вы можете как угодно обзывать, оскорблять меня, и даже нападать! Но вы не имеете права впутывать крошечных девочек в свои разборки со мной! Верните мне моих дочек и не травмируйте больше их детскую психику! @mvd.russia @russiahockey @anna_jurevna @milanahelp.ru @stopkidnapping_official @malakhov007 @igorzaitsev6

Публикация, споделена от Маргарита Готовцева (Рубина) (@margo__ruby) на Дек 6, 2019 в 2:12 PST

Никита Зайцев е в процес на развод с бившата си съпруга, който не протича никак леко. Майката на децата му иска да получи 1/3 от годишните му приходи като хокеист в НХЛ. 28-годишният двукратен бронзов медалист от световни първенства заработва 1,5 млн. долара през този сезон, но от следващия ще взима по 4,5 милиона.

Предполага се, че децата в момента живеят при бащата на хокеиста – Игор. Дядото и преди това се е грижил за момичетата, но майката ги е взела при себе си, за да може да изкопчи високи приходи за издръжката им от Зайцев.

В същото време дядото Игор Зайцев разпространи видео, на което се вижда как бившата му снаха се отдава на интимни ласки с непознат мъж. Това става пред очите на двете момичета.

Никита Зайцев и Маргарита са семейство от четири години. Първата им дъщеря се ражда в Русия, а малката в Канада. Преди няколко месеца обаче стартира процедурата по развода, а съдът още не е решил с кой от двамата родители ще живеят децата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ггггготово(роди екскр.. на стари години

    1 1 Отговор
    Айде,, разбирача мъж,, тук не разбирам, идвай коментирай...!
  • 2 Алфа Вълкът

    3 2 Отговор
    Каква е тая майка дето записва как отвличат децата ѝ? Поне ще израстнат сред хора, не сред канибали!

    Коментиран от #3

  • 3 Луд

    1 2 Отговор

    До коментар #2 от "Алфа Вълкът":

    Абе ,момче.......останалото го знаеш.

    Коментиран от #4

  • 4 Алфа Вълкът

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "Луд":

    Да ти фъргам фостата ли?