Last news in Fakti

9 Декември, 2019 09:38 4 552 21

Антъни Джошуа иска бой с Кобрата през пролетта

  • антъни джошуа-
  • бокс-
  • кубрат пулев
Антъни Джошуа иска бой с Кобрата през пролетта - 1
Снимка: БГНЕС

Антъни Джошуа, който си върна световните титли от Анди Руис в Саудитска Арабия в събота вечерта, го е налегнала носталгията по родината и иска да се бие у дома през март. Той предпочита да се изправи срещу Дилиън Уайт, но според публикации в пресата на Острова, много по-вероятно е срещу него на ринга да се качи задържителния претендент за титлата на IBF Кубрат Пулев.

“Би било мегаизживяване. Цяла година се бия извън родината и ще е хубаво да си поема глътка въздух. Искам да зарадвам феновете си във Великобритания, които играят голяма роля в моята кариерата. Всеки пък когато играя на родна земя, побеждавам.

Вижте само колко хора дойдоха за мача в Саудитска Арабия. Това показва, че свръхтежката категория все още се радва на голям интерес. Искам да изляза за защита на световните си титли на родна територия. Ще бъде по-добре да се бия с британец, но ако няма такъв шанс, то ще следвам правилата за официалните претенденти.

Работата започва отново, защото около месец март ще защитавам титлите си. Вече се фокусирам срещу следващия си бой”, заяви Антъни Джошуа пред "Сън".

Вече има яснота и за арената на голямото събитие - това най-вероятно ще е новият 60-хиляден стадион на Тотнъм.

“Новият стадион на Тотнъм е едно прекрасно съоръжение за боксов мач от подобно ниво и със сигурност ще го рагледаме като вариант. Телефонът ми се побърка, хората ми казват: “Доведи го тук, доведи го тук". Всички видяха какво направихме в Саудитска Арабия и имаме много други опции, но Ей Джей иска да се бие отново във Великобритания. “Шпорите” много държаха да бъдат домакини на реванша с Анди Руис, но нещата с датите не се получиха. Сега те отново са много ентусиазирани”, коментира промоутърът Еди Хърн.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хаха

    16 6 Отговор
    И пак намеква,че п.едпочита да се изправи срещу длуг,но не и срещу Кобрата.Това означава,че нашия е вариант само ако е задължително,а не защото е интересен опонент за Джошуа.Хаха

    Коментиран от #6

  • 2 Кобрата

    12 2 Отговор
    Сега вече ми падна в ръчичките.........хи-хи-хи. Ще те мятам като скъсан вестник
  • 3 Fate

    12 6 Отговор
    Едва ли . Пулев пак ще се разболее преди срещата
  • 4 Гледач

    1 2 Отговор
    Е сега КАТО се НАДРУДА С ВСЕВЪЖМОЖНИ ХАПЧЕТА И БОКЛУЦИ МОЖЕ И КОБРАТА ДА БИЕ. НО В ПЪРВИЯ МАЧ АМЕРАКАНЦИТЕ НЕ МУ ДАДОХА СТИРОИДАТЕ НА СИ ГИ БИЕ И ЗАГУБИ. ВЪВ ВТОРИЯ МАЧ ОБАЧЕ МУ ПОЗВОЛИХА ДА СА ПИЕ БОКЛУКА И ТОЙ ШУШОНА ПЪЛУЧИ ТЕЖКИ УДАРИ НО НЕ ПАДНА......СТРАННО ЗАЩО?
  • 5 Един

    24 1 Отговор
    Къде у дома иска да се бие в Африка ли?

    Коментиран от #9

  • 6 Morgoth

    10 1 Отговор

    До коментар #1 от "Хаха":

    Никой не иска интересен опонент - искат такъв, който ще докара повече пари. А нашия носи риск, но не и пари, затова не го искат.

    Коментиран от #19

  • 7 888

    9 1 Отговор
    Никви боксьори ни са тва абе бе преди 20 30 години точно тея клоуни ше имат нулев шанс... По добре кеч да гледа човек от тея

    Коментиран от #11

  • 8 Умберто

    2 2 Отговор
    По-добре мач Усик-Пульов.Украинците добре лекуват Пульови.
  • 9 Анонимен

    2 8 Отговор

    До коментар #5 от "Един":

    Ква Африка бе голям подигравчия си ама тоя от Африка като ти удари един ляв и десен ще ти прекъсне гласните струни,с които много знаеш да говориш!
  • 10 КЕМИЛ РАМАДАН

    4 0 Отговор
    СТИГА СТЕ ПИСАЛИ ГЛУПОСТИ! СТИГА СТЕ МЕЧТАЛИ. ЕЕЕЕЕ МЕДИИТЕ СТЕ ДО СУЩ КАТО БОЙКО БОРИСОВ, КОМПЛЕКСИРАНИ!
  • 11 стоян георгиев

    0 1 Отговор

    До коментар #7 от "888":

    продължаваш ,а?кви педер.си имаше преди 20-30 години помниш ли?гимнастици!!!не като сега!та преди 20 години номер едно бе олимпииския шампион от сеул ленъкс люис ,после бе сменен от виталии кличко,които го водеше по точки ,но заради аркада спряха мача.после владимир кличко пак олимпииски шампион наследи брат си ,после владимир загуби от джошуа които също е олимпииски шампио.та тва е в последните 20 години.нарича се приемственост.
  • 12 МП4

    2 4 Отговор
    Кобричке , нямаш шанс с/у Джошуа и подобните му. Имаш качества безспирно, но докато нямаш силата на нокаутьор , няма как да станеш световен. Играеш само с чували, бивш ги на топан и те не падат. Не виждам как ще бивш Джошуаз Уайлдър, Фюри, Поветкин, Паркър, Ортиз , Усик, Такам, Дилиан и т.н. Не можеш брато, неможеш!!
  • 13 Toko

    2 1 Отговор
    Не забелязах нищо с което да опиша Джошоа като голям боксьор ! Даже ми се видя,че постоянно бягаше по тъчовете на ринга и въобще не търсеше боя. Тактиката му беше да изкара до края и да събира точки . Това не е тактика на световен шампион . По скоро е тактика на второразряден боксьор излязъл на голям мач! За този манекен кобрата ще е трудна мишена . Ако Пулев не направи грешка има добри шансове да спечели титлата . Дано да успее ...
  • 14 Сър Стенли Ройс

    2 2 Отговор
    Само да не го гепца бай м...л Фюри, че ше има да пищи много
  • 15 Иво

    0 0 Отговор
    Няма нищо особено в това да се бие с нашия , дори е най- вероятно. Не вярвам мениджърите му да искат да го пуснат срещу Руис или Уайлдър . Не че и това няма да стане , ама защо да поемат тоя риск,абсурд
  • 16 ПЕНКО

    1 0 Отговор
    ОБИЧАМ СИ КУБРАТ !!! САМО ДА НЕ СИ КОНТУЗИ ПАК -МУСКУЛУС ПЕКТОРИС -"ИЗПЪЛНЕЛИКУС" !?!?!?!?
  • 17 vasik atanasova

    3 0 Отговор
    вярно е
    знаеш ли на кого принадлежи тази допинг комисия
    оказа се че неин собственик е ВЛАДИМИР КЛИЧКО купил си ги е човека
    и той не е проверяван за това или е проверяван но след срещата
    а Кубрат го скъсаха от проверки
    Както и сега с аНДИ В САУДИТСКА АРАБИЯ
    всеки взима няма как да стане без химията
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 OпОп

    1 1 Отговор

    До коментар #6 от "Morgoth":

    Риск ? Риск Пулев да заспи в първия рунд ...
  • 20 Горо

    0 0 Отговор
    Не според пресата на острова, а според пресата в България. Гладна кокошка просо сънува.
  • 21 Гошо Тъпото

    0 0 Отговор
    Кобрата ще го клецка на ринга пред Британската публика ....