Last news in Fakti

9 Декември, 2019 11:54 3 497 1

Масова чистка в елитен клуб

  • дунав русе-
  • чистка-
  • футболисти-
  • селекция

Очаква се ръководството на „драконите“ да прекрати договорите на поне петима играчи

Масова чистка в елитен клуб - 1
Снимка: БГНЕС

Спортно-техническият щаб на Дунав (Русе) предвижда масова чистка. Тя ще влезе в ход от днес, часове преди домакинския мач срещу Локомотив (Пловдив) от Efbet лигата, пише „Тема Спорт“. Мачът е от 17 часа в Русе.

Очаква се ръководството на „драконите“ да прекрати договорите на поне петима играчи, които не попадат в плановете на треньора Людмил Кирилов. Възможно е групата на тима да бъде попълнена от шестима юноши.

„Нека не разбират от медиите. Говорили сме с тях и предстои да прекратим договорите. Нека да разтрогнат и тогава ще обявим имената им. Имам 12-13 играчи, които ще изнесат мача с Локомотив (Пловдив). Останали ще са юноши от 19-годишните. Дори може някой от тях да е титуляр. През зимата обаче ще трябва да се надгражда“, обяви треньорът Киров.

Според запознати в черния списък са Самуел Инкоом, Иван Селеменев и Самир Аясс, а за останалите дори липсват предположения. Сред юношите, които днес ще попълнят групата са Георги Петракиев, Митко Русанов, Кристиан Върбанов, Симеон Иванов, Албер Силвиев и Борис Димитров. Идеята на ръководството е те да бъдат налагани повече. Людмир Киров пък вече е започнал работа по зимната селекция и е набелязал играчи от елита и Втора лига.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лопатата

    4 0 Отговор
    Това не е чистка! Престанете да пишете глупости. Клуба фалира и играчите си тръгват. Няма пари. Тоав е. Спонсора от близкия изток само обещава, но не дава. Собственика на клуба говори на дълго и на широко за състоянието. Само по ФЕЙК новините сте и вие!