Last news in Fakti

9 Декември, 2019 12:21 1 773 1

Халф на Барса с много рядко срещана "контузия"

  • артур рамос-
  • барселона-
  • футбол-
  • болест-
  • венерическа болест

Хванал срамна болест

Халф на Барса с много рядко срещана "контузия" - 1
Снимка: БГНЕС

Халфът на Барселона Артур Рамос е болен от гонорея, или както е известно още като трипер. Това съобщи тази сутрин испанското радио La Sotana. По тази причина бразилският национал е бил изваден от състава за изминалия мач срещу Майорка в събота.

Отсъствието беше изненадващо на фона на силните игри на Артур в последно време, а официалната версия на клуба е мускулна контузия на играча. Според La Sotana обаче каталунците нарочно са пуснали лъжлива информация с надеждата истината да остане скрита за широката общественост.

Лечението на трипера става с антибиотици в продължение на седмици. Дали Артур ще продължи да бъде извън отбора в бъдеще, може да покаже дали информацията на La Sotana е точна.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 😂🤣😂

    0 0 Отговор
    Малиии, а дали ще се оправи 🤣