Last news in Fakti

9 Декември, 2019 14:23 1 049 2

Зума раздава кроасани на бедни

  • христо бонев-
  • зума-
  • кроасани-
  • бедни-
  • локомотив пловдив

Христо Бонев често раздава кроасани и други лакомства на бедните, както и на юноши от детско-юношеските школи в Пловдив

Зума раздава кроасани на бедни - 1
Снимка: БГНЕС

Над 700 кроасана, дарени от легендарния футболист и треньор на Локомотив (Пловдив) и на националния отбор Христо Бонев-Зума, бяха раздадени благотворително на граждани и институции в пловдивския район "Тракия".

Във връзка с православните християнски празници на 4, 5 и 6 декември - Св. Варвара, Св. Сава и Св. Николай Чудотворец, кметът на Тракия Костадин Димитров, разпредели за потребителите на социалната трапезария 450 броя кроасани. От дарението от Бонев получиха и потребителите на социалната услуга Приют за бездомни лица - Община Пловдив.

В последните години Зума често раздава кроасани и други лакомства на бедните, както и на юноши от детско-юношеските школи в Пловдив.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Това са бракувани

    2 0 Отговор
    Кроасани, но за богат човек около 300 лв, голям жест..! (афтора, защо го излагаш...!)
  • 2 Последния софиянец

    0 0 Отговор
    Мария Антоанета : Като нямат хляб бедните, да ядат пасти.