Last news in Fakti

9 Декември, 2019 14:35 852 0

Емери търсен от Евертън за мениджър

  • унай емери-
  • арсенал-
  • евертън-
  • треньор-
  • мениджър
Емери търсен от Евертън за мениджър - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият мениджър на Арсенал Унай Емери е бил потърсен от Евертън за вакантния мениджърски пост в клуба, съобщават от Sky Sports.

Според информациите се е провела неофициална среща между двете страни в Лондон и Емери е поискал повече време, за да обмисли следващата си мениджърска дестинация, след като бе освободен от длъжността в Арсенал.

Испанският специалист е склонен да подобри английския си език, след като има намерение да продължи работа на Острова, като сред останалите варианти за него са Испания и Италия. Емери ще обмисли внимателно следващото си предизвикатество, но според информациите не смята да чака дълго време, преди да поеме нов отбор.

Евертън е в търсене на нов наставник, след като „карамелите“ се разделиха с Марко Силва миналата седмица, като треньорът на Шанхай СИПГ Витор Перейра е сред фаворитите за поста. Президентът Бил Кенрайт и собственикът Фархад Мошири са изготвили списък с четирима кандидати за нов мениджър, сред които попада и сегашният на Наполи Карло Анчелоти.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА