9 Декември, 2019 15:27 912 0

Играч на Дортмунд с нелепа контузия

  • аксел витсел-
  • борусия дортмунд-
  • контузия

Витсел паднал в дома си

Играч на Дортмунд с нелепа контузия - 1
Снимка: БГНЕС

Един от основните футболисти на Борусия (Дортмунд) - Аксел Витсел, ще пропусне оставащите четири двубоя на тима до зимната пауза. По-рано днес халфът претърпя операция на лицето след получено нараняване и ще се завърне чак за втория полусезон в Бундеслигата, който стартира на 17 януари. Играчът е пострадал при падане в дома си.

Той няма да бъде на разположение за срещата със Славия (Прага) в Шампионската лига утре, както и в шампионатните мачове срещу Майнц 05, РБ (Лайпциг) и Хофенхайм.

Витсел е взел участие в 13 от 14-те срещи на Дортмунд в първенството досега и в общо 21 от началото на кампанията във всички турнири. В тях белгийският национал се отличи с три гола и още толкова асистенции.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА