10 Декември, 2019 13:05 1 987 2

От Лудогорец: Левски бе възможно най-тежкият жребий

  • лудогорец-
  • левски-
  • жребий-
  • купа на българия

Това заяви Димитър Божкилов, който е част от селекционния съвет на разградския клуб

От Лудогорец: Левски бе възможно най-тежкият жребий - 1
Снимка: БГНЕС

Представителят на Лудогорец, който присъства на жребия за четвъртфиналите Димитър Божкилов, определи жребият като много тежък. Божкилов е част от селекционния съвет на шампионите. "Възможно най-тежкият жребий ни изтеглиха. Ние нямахме възможност да контролираме съдбата си. Ще се борим, за да победим. Ще ни се съберат два поредни мача с Левски в София, но не мисля, че това ще окаже влияние. Подготвени сме да играем в такъм цикъл. Няма да ни е леко. Това са две гостувания и ще се подготвим по най-добрия начин. По-добре щеше да е в Разград, но такъв е жребият", коментира Божкилов.

Той коментира и селекцията на Лудогорец. "Селекцията не зависи от мача в четвъртък. Ние работим по селекцията непрестанно и не зависи от този мач. Всичко зависи от трансферния пазар и възможностите. Всички турнири са важни за Лудогорец. Смятам, че един от приоритетите е Купата. Настроението е нормално. Такива мачове играем 7-8 години и смятам, че ще се представим по достоен начин", допълни още Божкилов.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 антрашпиц

    3 3 Отговор
    "Ние нямахме възможност да контролираме съдбата си"-напротив,със съдии ще наваксате.Не че съм левскар,ама тоя отбор взе вече сериозно да ме дразни.
  • 2 Хохоа

    3 1 Отговор
    Лудогорец са гоуеми шегаджии.