10 Декември, 2019 18:24 1 121 0

Черно море започна подготовка за последния си мач за 2019 година

  • черно море-
  • арда кърджали-
  • efbet лига-
  • родриго енрике-
  • илиан илиев-
  • илиан илиев - джуниор

Васил Панайотов и Цветомир Панов се завръщат след наказания, Родриго под въпрос

Черно море започна подготовка за последния си мач за 2019 година - 1
Снимка: ПФК Черно море

Отборът на Черно море започна подготовка за последния си мач за 2019 година - домакинството на Арда Кърджали от 20-ия кръг на efbet Лига. Днешното занимание на "моряците" се проведе на стадион "Младост".

С отбора не тренират Илиан Илиев - младши, който е с пневмония и Родриго Енрике. Последният бе заменен на почивката на мача с Лудогорец в Разград заради болки в бедрото, а днес мина преглед при специалист. В следващите дни ще има повече яснота за състоянието на бразилеца и дали ще е на линия за срещата в събота. Аут за мача с Арда е централният бранител Димитриос Хантакиас, който е наказан.

Всички останали футболисти на варненци са здрави и взеха пълноценно участие в днешната тренировка. Добрата новина за треньора Илиан Илиев е завръщането след наказания на опитните Васил Панайотов и Цветомир Панов. Двамата пропуснаха мача с Лудогорец заради натрупани жълти картони.

До края на седмицата "зелено-белите" ще тренират на стадион "Младост", за да пазят тревното покритие на "Тича" в добро състояние за важната среща в борбата за Топ 6.

Мачът между Черно море и Арда Кърджали е в събота, 14 декември, от 14,15 часа.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА