Last news in Fakti

11 Декември, 2019 10:31 1 355 5

Григор разказа за любимите си занимания извън корта

  • григор димитров-
  • тенис-
  • тенис на корт

Вече нямам време да стоя пред компютъра, но имам други хобита - да карам коли и други неща

Григор разказа за любимите си занимания извън корта - 1
Снимка: БГНЕС

Първата ракета на България - Григор Димитров сподели, че никога не си е представял живота си по друг начин и няма идея с какво друго би се занимавал.

"Забавно е, защото приятелите ме питат - какво щеше да правиш, ако не играеше тенис? Никога не съм мислил затова. Винаги съм мислел да бъда тенисист", коментира Димитров, цитиран от TennisWorldUSA.

"Връзката с феновете е много важна, тя е в основата. Аз обичам да се състезавам за хората, винаги опитвам да дам най-доброто от себе си заради онези, които са дошли да ни гледат", добави той.

Гришо за пореден път коментира и сравненията с Роджър Федерер в началото на кариерата му: "Като дете беше забавно да го чуя, но днес - не особено".

Запитан относно любовта си към компютрите, той отговори: "Вече нямам време да стоя пред компютъра, но имам други хобита - да карам коли и други неща".

Дали гледа други спортове по телевизията? "Обичам много спорта, така че - да. Опитвам да гледам всички спортове, просто да стоя и да гледам, аз съм спортна натура. Може би най-вече баскетбол, но за съжаление нямам много време за това".

Изданието публикува в отделен материал и изявлението на Григор Димитров, включено от официалния на профил на ATP Cup в техните подготвителни рекламни материали преди първото издание на новата надпревара.

"Още от най-ранна детска възраст бях много отдаден. На около 10 или 11 години осъзнах, че съм създаден да се занимавам с тениса. Това беше нещото, което исках да правя. Родителите ми ме отгледаха по прекрасен начин. Те бяха най-голямата ми подкрепа. Не бях претенциозен - просто се нуждаех от тенис корт, за да съм щастлив. Когато пробих в тура, не бях готов психически или физически. След някои големи победи започнах да уважавам повече съперниците, себе си и играта. Като тенисист първо искам да бъда пример за семействата, особено за децата. Те трябва да знаят, че могат да постигнат всичко, независимо откъде идват. Всичко, от което се нуждаеш, е здрава работа и ще достигнеш правилното място", коментира Димитров в клипа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ъъъъъъъ

    5 4 Отговор
    Дано забранят дизелите в София? Не се диша вече от селяни!!!

    Коментиран от #3

  • 2 Ъъъъъъъ

    3 2 Отговор
    Дано забранят дизелите в София.Не се диша вече от селяни!!!
  • 3 Дизелджията

    3 4 Отговор

    До коментар #1 от "Ъъъъъъъ":

    Ще дишаш и ушите ти ще пукат! Даже ще настроя помпата на дизеляка повече нафта да хвърля!
  • 4 Наблюдател

    6 0 Отговор
    Уважение за Григор, за неговите големи успехи в този много конкурентен и труден спорт. Изглежда ми добро момче, но с алчни и глупави съветници. Например, защо напусна агенцията на Федерер, вижте Зверев - направи обиколка с Маестрото в Южна Америка, за една седмица демонстративни мачове заработи слава, уважение и награден фонд, колкото за цяла година.
  • 5 Стоянов

    0 2 Отговор
    Ааааа, в свободното си време тътрузи разни милфове :))))