Last news in Fakti

11 Декември, 2019 15:37 1 524 0

"Предстои най-важният мач на Лудогорец"

  • лудогорец-
  • лига европа-
  • ференцварош-
  • георги терзиев-
  • алекси желязков

Това казва треньорът по документи Алекси Желязков

"Предстои най-важният мач на Лудогорец" - 1
Снимка: БГНЕС

Треньорът на Лудогорец Алекси Желязков и футболистът Георги Терзиев участваха в официалната пресконференция на шампионите преди решителния двубой с Ференцварош в група Н на Лига Европа, предава dsport.

"Едва ли ще изненадам някого, ако кажа, че в четвъртък предстои най-важният мач на Лудогорец за 2019 г.", заяви старши треньорът на шампионите Алекси Желязков. "Завършваме една успешна година и мисля, че с този мач ще даде смисъл на труда, който момчетата вложиха до момента. Не се съмнявам в крайния успех на Лудогорец. Сигурен съм, че отборът ще успее да постигне резултат, който ще ни позволи да излезем от групите", допълни Желязков.

Той разкри, че в отбора няма кадрови проблеми в навечерието на срещата с унгарците. "Всички са готови. Нямаме никакви проблеми. Няма да говорим за стратегии. Ще преследваме резултат, който да ни класира напред", категоричен е Желязков.

Треньорът коментира и съперника. "Точковият актив в групата предполага, че Ференцварош ще го устройва единствено победата. Дали ще изчакват до последните минути или ще тръгнат в атака от първата минута си е техен проблем. Ние сме подготвени и за едното, и за другото. Още повече, че ние сме по-добрият отбор. Нашите футболисти са участвали в много такива мачове. Това е основният ни коз".

"Няма как да играем за равен, въпреки че ни устройва. Нашата цел е победата над Ференцварош и ние ще я преследваме от първата минута",заяви от своя страна Георги Терзиев. "Изиграхме доста мачове срещу Ференцварош. Анализирали сме ги подробно. Те нас също. Няма с какво да се изненадаме. Мачът като цяло в тактическо отношение няма да е по-различен от предишните двубои с Ференцварош", допълни защитникът.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА