11 Декември, 2019 17:22 1 628 12

Нешка Робева за наказанието на Русия: Демагогия

  • нешка робева-
  • русия-
  • наказание-
  • допинг-
  • уада

Няма рекорди от спортисти, които са абсолютно чисти

Нешка Робева за наказанието на Русия: Демагогия - 1
Снимка: БГНЕС

Изключителна демагогия. Така пред БНР Нешка Робева определи решението на Световната антидопингова агенция да отстрани Русия от международни състезания за четири години.

„Няма рекорди от спортисти, които са абсолютно чисти. Тъжното е, че тук се вкарва много политика. Против съм това спортът да бъде използван за политически цели… Ощетени са млади хора, състезатели“, коментира още Робева в предаването „12+3“.

Междувременно продължава благотворителното „Шоу без име, но с кауза“ – 10 спектакъла на легендарната треньорка на 10 сцени в страната. Тази вечер шоуто ще бъде в НДК, на 14-и декември в Пловдив, на 15-и декември в Стара Загора и на 17-и декември във Видин.

„Хората по друг начин възприемат спектаклите. Слива се публика с участници. Искреността и чистотата, които идват от сцената, дават особено настроение… Пътувайки из България, се докоснах до невероятни таланти… Всичко е изключително интересно, възхищавам се от ентусиазма на своите колеги… Всичко е много чисто, имаме нуждата от това пречистване“, сподели Нешка Робева.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    9 4 Отговор
    защо да го отнасятвсички спортисти заради 1 политици или 2 заради някой който са взели анаболи някой нее всички по сериозно
  • 2 Евро

    7 14 Отговор
    Какви глупости говори тая комунистическа овса бе?! Всички рекорди били плод на допинг. Ако тя и Иван Абаджиев са зобили спортистите си, това не значи, че всички треньори го правят...

    Коментиран от #5

  • 3 Тръмп

    6 12 Отговор
    На тъпата комунистка дори името и е фалшиво, вместо Снежка са я обозначили неграмотно,Нешка!!!:):):)Робева и отива повече,русофилска робиня!!!:):):)Лицемерката си признава,че и нейните медали са фалшименто и се е зобила яко за златните медали,а после е тровила и деца за парче метал!!!:):):)
  • 4 Смешка Робева

    7 14 Отговор
    Айде и старата комунистка Смешка Робева дето цял живот е била на руска копанка се изказа да защити матушката си :) Жалка история - но нека си вият - кервана си върви ...
  • 5 Бачо Киро

    15 5 Отговор

    До коментар #2 от "Евро":

    #2, #3 & #4 определено си нямат и хал хабер какво става в световен мащаб .... Мислите, че САЩ не зобат? Че те постоянно изнамират нови химии ... Кои са тези, "абсолютно чистите" които визирате вие? Един няма дори, че и не само от последните 20 години .... Абе вие идиоти ли сте? Наистина ли мислите, че хората изведнъж са станали много по-бързи, много по-силни и тн, при условие, че всичко закърнява заради начина на живот? Всички зобат от един момент нататък, иначе ще си седят дома и ще гледат олимпиадата по телевизора. Я прочетете само колко неща по едно време са били разрешени, после пък забранени ... Или понеже нещо не е било забранено, спортистът е чист? Много сте наивни ...

    Коментиран от #6

  • 6 Евро

    7 10 Отговор

    До коментар #5 от "Бачо Киро":

    Дрънкаш врели некипели, без доказателства. ПО твоята логика съда, прокуратурата и полицията са излишни... И кво правим тогава?!
  • 7 АААААА

    7 2 Отговор
    ОТ ТВОЯТА ПО ГОЛЯМА НЯМА ! ПОКЛОН ПРЕД УСПЕХИТЕ ТИ , НО ТОВА С БАРЕКОВ СИ БЕШЕ ПОМИЯРЩИНА !
  • 8 РАШКО ПУТКИН

    5 8 Отговор
    НЕШКЕ ТИ ЗОБЕШЕ ЛИ НАЦИОНАЛНИЯ НИ ОТБОР ?
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Къв е тоя народ

    3 1 Отговор
    дето се подиграва на собствените си идоли🤔
  • 12 Алкашенко

    1 3 Отговор
    Нещата отиват натам, Русия сама да си спретне собствени вселенски игри. Ще поканят лунатиците например. Венерическите и те ще участват разбира се.