Last news in Fakti

12 Декември, 2019 11:04 1 601 5

Лудогорец ще пише история днес и прибира минимум милион евро

  • лудогорец-
  • ференцварош-
  • лига европа

Ако българският шампион успее да победи или направи хикс, ще запише нова славна страница в своята история

Лудогорец ще пише история днес и прибира минимум милион евро - 1
Снимка: fakti.bg

Тази вечер от 22:00 часа Лудогорец ще изиграе най-важния си мач през 2019 година. Ако българският шампион успее да победи или направи хикс срещу Ференцварош, ще запише нова славна страница в своята история, тъй като ще играе за четвърти път на 1/16-финал в Лига Европа. Освен всичко друго, евентуален успех ще донесе минимум 1 милион евро.

Толкова е премията от УЕФА за прескачане на групите като втори отбор, а дори и да загубиш в следващата фаза, имаш още половин милион от европейската валута. Ако Лудогорец победи днес Ференцварош, ще вземе и 570 000 евро за три точки в груповата фаза. При реми, което също върши работа на "орлите", клубът ще прибере 190 хиляди евро. Цялата тази сума, която при класиране ще е минимум 1 190 000 евро, може да осигури нова звезда в селекцията на Лудогорец. И при това доста класна.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ъъъъъъъъ

    4 13 Отговор
    Да се забранят дизелите в София и големите градове!!! Не се диша!!!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Gost

    5 3 Отговор
    лудите ще бият
  • 4 Шахтьор коги паднат,

    2 1 Отговор
    винаги пада и Лудогорец, аз я забелязвам тази интересна тенденция. Аталанта както са повели със спорен гол, нищо им не пречи и на унгарския тим така да поведе. От там нататък е ясно - лудите ще се юрнат в атака, ще правят изнервен натиск и все ще са на косъм, а накрая ще получат няколко контри.
  • 5 Гост

    4 1 Отговор
    Според мен мача е хикс,мисля да заложа малко парички