Last news in Fakti

12 Декември, 2019 13:47 1 498 0

Вратар от Бразилия подсили Черно море

  • черно море-
  • марсело фаврето-
  • футзал-
  • вратар

Ще работи и за развитието на националния ни тим

Вратар от Бразилия подсили Черно море - 1
Снимка: narodensport

Нов бразилски играч пристигна в отбора по футзал на Черно море. Това е 31-годишният вратар Марсело Фаврето, който идва от Италия, където е играл последните 6 месеца. Играл е в тима на Чита ди Местре във втора дивизия.

Стражът ще е ангажиран и с националния отбор на българия по футзал.

Той е тръгнал от славната школа на бразилския „Гремио“, където е практикувал нормален футбол, но след това се отдава на футзала. На пресконференцията присъстваха двама от водещите състезатели и ръководители на състава – братята Благовест и Бойчо Мареви. Благовест е треньор и на националния отбор, а брат му е помощник.

Георги Дамбов е новият изпълнителен директор на клуба. Иван Михайлов, ръководител на фенклуба на ПФК Черно море също уважи срещата с журналистите. Той заяви, че фоновете на "моряците" ще подкрепят и отбора по футзал.

Стана ясно, че по средата на януари догодина (на 17 и 18 януари) националите ни по футзал ще играят контрола с тима на Малта, като ще гостуват на острова.

Фаврето се явява, като първият чужденец вратар играл в родното първенство по футзал. Всъщност бразилецът и Бойчо Марев се срещат и тогава идва идеята за привличането му във Варна. Жълтата карта на бразилеца е пристигнала.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА