Last news in Fakti

12 Декември, 2019 19:25 1 513 1

Наша кикбоксьорка ще се бие за Европейската титла

  • кикбоксьорка-
  • теодора кирилова-
  • бой-
  • по к1-
  • с гъркинята весела рогаска

Теодора Кирилова ще се изправи срещу гъркинята Весела Рогаска

Наша кикбоксьорка ще се бие за Европейската титла - 1
Снимка: boec.bg

Поредното предизвикателство прие с лекота Теодора Кирилова. Неуморната ни състезателка по кикбокс и муай тай не си дава никаква почивка и малко преди Коледните празници ще се качи отново на ринга. Този път за Европейска титла KGP. Това ще се случи по време на бойната галавечер Muay Thai Grand Prix 33 на 20-ти декември в зала „Универсиада“ в София, съобщава boec.bg.

Националката и състезателка на столичния клуб „Армеец“ ще спори срещу гръцката националка по муай тай Весела Рогаска. Двете ще се изправят в стил К1, категория 53,5 кг, а срещата по регламент ще бъде пет рунда по 3 минути.

„Тренирам усилено и както винаги не подценявам противничката си. Затова и тренировките са тежки и целенасочени, спрямо съперничката ми“, каза специално за Boec.BG Кирилова.

Европейската и световна шампионка по муай тай отново залага в подготовката си на спаринг с мъже.

„Вече съм на края на подготовката. Направих доста тежки спаринги. Нямам контузии и съм готова да се раздам 100% на ринга, за да спечеля Европейската титла“, добавя Теди. Тя няма грешка дотук на професионалния ринг, като от 5 мача има 5 победи. Три от тях са с нокаут. Сред аматьорите вече има сериозна визитка с над 50 срещи. Притежава балканска титла по кикбокс в стил К-1 и шампионски пояс на веригата SFC. Нейният личен треньор е съпругът ѝ – Марио Кирилов , с който имат 2-годишна дъщеря.

Съперничката на българката е Весела Рогаска. По националност тя е българка, но се състезава под гръцки флаг. Рогаска има в актива си от професионални срещи 9 победи и 2 загуби и е носител на титлата 2nd European IFMA Champion. Изиграла е над 70 аматьорски мача и понастоящем е личен тренор по муай тай на деца и възрастни в клуб Dimanond Camp в Атина, Гърция.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Borislav Popov

    6 0 Отговор
    Давай Теодорче, омачкай гъркинчето !