Last news in Fakti

12 Декември, 2019 20:35 2 207 2

Борецът Николай Щерев: Ще обжалвам! Не съм злоупотребявал със забранени вещества

  • николай щерев-
  • борец-
  • допинг

По-рано през седмицата Щерев се появи в списък на наказани спортисти заради употреба на забранени субстанции

Борецът Николай Щерев: Ще обжалвам! Не съм злоупотребявал със забранени вещества - 1
Снимка: sportal.bg

Републиканският шампион по свободна борба в категория до 125 кг за 2018 година Николай Щерев изказа своята позиция по случая с положителната му допинг проба за веществото кардарин.

“Искам да изразя позицията си по този неприятен повод. В никакъв случай не съм злоупотребявал със забранени вещества и не се чувствам виновен. Преди около две години имах лични проблеми и трябваше да свалям много килограми, поради което се свързах със специалист и той ми предписа въпросния медикамент кардарин, който се ползва за топене на мазнини. Тогава още не бях активен спортист, впоследствие се завърнах в борбата, но никога не бих си помислил да злоупотребявам с каквото и да е”, заяви пред Спортал Николай Щерев.

Николай е финалист от републиканското първенство тази година в по-долната категория до 95 килограма, като участва и на Европейските игри в Минск през лятото, където отпадна на старта.

“Ще обжалвам за намаляване или премахване на наказанието ми, защото виждам бъдещето си свързано с борбата. Целият ми живот е преминал на тепиха, имам мечти за добро представяне в турнири и защо не да бъда треньор след време", заяви още Щерев.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ааа

    8 2 Отговор
    Че никой не те наказва за ЗЛОУПОТРЕБА с тях, а за УПОТРЕБА. Бе борците все още ли са безкрайно тъпи?
  • 2 Бмм

    4 2 Отговор
    Тоя само за физиономия трябва да му дадат затвор:)