Last news in Fakti

13 Декември, 2019 10:10 2 566 6

Скандал: Подрастващи волейболисти на хотел при Кьосев

  • волейбол-
  • борислав кьосев-
  • бфв

Там те провеждат лагерите си преди важни състезания

Скандал: Подрастващи волейболисти на хотел при Кьосев - 1
Снимка: БГНЕС

Дни преди изборите за нов президент, Българската федерация по волейбол е изправена пред казус, подобен на този, за който от футболната централа трябваше да дават обяснения след разследване на bTV.

Голяма част от националните отбори за подрастващи използват хотела на члена на Управителния съвет и вече официален кандидат за шефския пост - Борислав Кьосев. Там те провеждат лагерите си преди важни състезания.

"Условията, които предоставя Борислав Кьосев, са повече от добри. Особено във финансово отношение. Освен това той обгрижва състезателите, грижи се за тях. Те се чувстват много добре при него, а и ние също като федерация, тъй като във финансово отношение трябва да пестим всеки лев", обясни решението на волейболната федерация настоящият президент Данчо Лазаров.

Хотелът работи от 2011 г. Според информацията в официалния сайт има 10 стаи и 3 апартамента, както и конферентна зала за 12 човека и ресторант за 50 души.

Пред bTV Кьосев обясни, че офертата за неговия хотел в полите на Витоша е била изключително изгодна, а атмосферата в него спомага за доброто представяне на волейболистите.

"Аз съм подизпълнител на фирма, която е спечелила. Детско-юношеските школи са спали при мен. Федерацията е дала пари на друга фирма. Хотелът е мой. Аз съм давал цена, която няма такава в историята. Аз съм почти спонсор на тези деца. Вечерно време има атмосфера на волейбол, вечерно време се говори за волейбол, има дискусии с треньорите. Мисля, че това не е проблем. Те може да ме питат и с кой съм спал! Това не ме притеснява. Всичко е ясно", категоричен е Кьосев.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дедо

    5 0 Отговор
    Абе сите сте крадливи псета, важното е кой ще краде по-малко!
  • 2 МАГАРЕ

    7 0 Отговор
    Абе да кажат цената каква е.....Ако е под 40 лв нощувка с храна добре ,ако е на горе ,зле.Хайде да покажат един документ

    Коментиран от #3, #4

  • 3 ддд

    5 1 Отговор

    До коментар #2 от "МАГАРЕ":

    Той може да предложи и 20лв на нощувка, а после да сложи един наем на конферентна зала за 1000лв на час. Нищо не е случайно у нас.
  • 4 Вуй

    2 1 Отговор

    До коментар #2 от "МАГАРЕ":

    Само хранодена, тоест храната е 45 лева!!!!!!

    Коментиран от #6

  • 5 хахо

    1 1 Отговор
    сигурно не си мислите че бате ви Борко е дал хотелчето на загуба , нали тъй? Каквато и цена да е обявил, той е на печалба, иначе едва ли щеше да ги пусне ей, от любов към волейбола
  • 6 Иван Петков

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Вуй":

    Храноден е /нощувка,закуска и вечеря/а аз не веднъж съм ги виждал тия деца как се забавляват и в басейна на хотела.И немога да се светна защо не си пишете имената,страх ли вие срам ли вие?