Last news in Fakti

13 Декември, 2019 11:51 980 1

Херо иска поне четирима нови от шефовете на Берое

  • берое-
  • димитър димитров - херо-
  • селекция

Засега са набелязани конк­ретни имена от чужбина

Херо иска поне четирима нови от шефовете на Берое - 1
Снимка: БГНЕС

Старши треньорът на Б­ерое Димитър Димитров-Херо е имал среща с ръководството относно зимната селекция. Специалистът е поискал поне четири нови попълнения, с които да засили конкуренцията в отделните линии. Заралии раз­полагат с къса скамейка и това не се нрави на Херо, който го изтъкна на няколко пъти.

Засега са набелязани конк­ретни имена от чужбина, ка­то се водят разговори с тях и агентите им. Приоритет са свободните агенти, пише вестник "Тема Спорт". Със сигурност ще има и напуснали. А докато се чака краят на есенния полусезон, играчите се включиха в похвални инициативи.

Отборът на Берое 2010 и крилото Рубен Бригидо бяха специални гости на коледното тържество на децата от Реги­онален център за подкрепа на процеса на приобщаващото образование - Стара Загора. Инициативата бе по идея на наставника на Берое 2010 Дон­чо Атанасов. Децата от РЦПППО-Стара Загора получиха специални по­даръци.

Три отбора от школата на Берое ще участват на силни турнири през следващите дни. Берое 2010 се пуска на "Пловдив сити къп", "Берое" 2011 на надп­реварата "Иван Вуцов" в Габро­во, а Берое 2012 на коледния турнир "Болярчета" във Велико Търново.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 плачко

    1 0 Отговор
    до април......