14 Декември, 2019 16:37 1 085 2

Илиан Илиев: Взимаме няколко опитни футболисти

  • черно море-
  • арда кърджали-
  • илиан илиев

Не успяхме да отбележим и е нормално да не победим

Илиан Илиев: Взимаме няколко опитни футболисти - 1

Наставникът на Черно море Илиан Илиев бе доволен от представянето на неговия тим, въпреки пропуснатата победа срещу Арда. Специалистът заяви, че не очаква големи кадрови промени в състава през зимата, като обмисля привличането на няколко опитни футболисти, които да са в помощ на младите играчи.

“Не успяхме да отбележим и е нормално да не победим. Имахме доста положения. Знаехме, че Арда са добри на контраатака и обичат да играят по този начин. Няма от какво да съм доволен освен от завършващата фаза. Трябва да търсим решения в атака, да вкараме малко повече бързина в изнасянето. Имаме доста млади момчета, искаме да добавим един или двама опитни кадри, които да се включат в подобни мачове”, каза Илиев.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.