Last news in Fakti

14 Декември, 2019 20:38 1 767 7

ЦСКА взе Ахмед Ахмедов

  • цска-
  • ахмед ахмедов
ЦСКА взе Ахмед Ахмедов - 1
Снимка: cska.bg


ЦСКА привлече в редиците си нападателя Ахмед Ахмедов от Дунав. Футболистът официално подписа своя договор с "червените" и от първия ден на зимната подготовка през януари ще се присъедини към новите си съотборници.

Към 24-годишния играч имаше засилен интерес и от други водещи родни отбори, но в крайна сметка решаващо се оказа личното му желание да заиграе на "Армията". През есенния полусезон Ахмедов вкара 6 гола в 18 мача, а миналата кампания отбеляза 8 попадения за русенци в Първа лига.

„Изключително съм щастлив от трансфера ми в ЦСКА. Благодарен съм на шефовете на двата клуба, че се разбраха помежду си. Няма да е коректно да казвам кой друг е имал интерес, кой ми е изпращал оферти. При мен нещата станаха лесно и бързо, защото когато те иска най-великият български клуб, няма начин да откажеш. Не искам да говоря отсега за цели и очаквания. Ясно е, щом отивам в този отбор за какво ще мечтая и за какво ще се боря“, заяви Ахмедов пред сайта на клуба.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 българин

    10 1 Отговор
    Браво на нашето момче
  • 2 003

    2 9 Отговор
    Туурци сте, хайде почвайте...
  • 3 Ами

    3 13 Отговор
    Турчин при Турци утива
  • 4 ВАРНА

    6 2 Отговор
    Фланговите футболисти не могат да вкарват! Там е проблема. Колко гола има дясното крило? А там играеше Десподов с по миминум десет гола на сезон! А колко гола има лявото крило Отабор? Нула! Затова на ЦСКА са нужни много, ама много класни играчи в офанзивен план! Защитата на червените е на много високо ниво, там няма нужда от попълнения! За два месеца е допуснат само един гол, при това вкаран от засада! Само с две,три класни попълнения в атака ЦСКА ще е напълно готов да побеждава с лекота отборите от първата шестица.

    Коментиран от #7

  • 5 33А

    9 1 Отговор
    Много по-добър е от Исмаил Иса
  • 6 браво

    5 0 Отговор
    Дунав ще излязат големи откриватели на таланти.Цял един отбор от бивши дунавци се подвизава в първа лига.
  • 7 Тича

    1 5 Отговор

    До коментар #4 от "ВАРНА":

    Ква Варна си? Онези са Литекс. Какви червени