15 Декември, 2019 14:26 1 375 0

Неделев с фамозен гол за шеста победа на Ботев Пд (ВИДЕО)

  • ботев пловдив-
  • футбол-
  • витоша бистрица-
  • efbet лига

Така "жълто-черните" събраха 28 точки и са на отлична позиция да атакуват топ 6 през пролетта

Неделев с фамозен гол за шеста победа на Ботев Пд (ВИДЕО) - 1

Ботев (Пловдив) записа шеста поредна победа в първенството. "Канарчетата" се наложиха с 2:0 при гостуването си на Витоша в последен мач и за двата тима през годината. В началото на второто полувреме Тодор Неделев вкара фамозен гол, с който откри резултата, а в 80-ата минута Фернандо Виана удвои.

Така "жълто-черните" събраха 28 точки и са на отлична позиция да атакуват топ 6 през пролетта. "Тигрите" остават на дъното с 5 точки.

През първото полувреме гостите бяха далеч по-активният отбор на терена. Цяло чудо бе, че домакините им удържаха на натиска, като само в първите 15 минути пловдивчани имаха четири реални възможности за откриване на резултата.

Първо Вутов стреля опасно, но топката се отби в крак на бранител, преди да стигне до очертанията на вратата.

След това и Неделев проби опасно в полето на опонента, но протегнат крак на защитник спря кълбото, отправено от лидера на "канарчетата" към целта.

Последва и опасен изстрел на Лъчезар Балтанов, преди отново Вутов да шутира силно, но покрай вратата.

При изпълненията на ъглови удари от страна на състезателите на Ботев (Пд), някои от по-високите футболисти на домакините се връщаха в отбрана и заедно се справяха с опасностите.

Удар на Неделев в средата на полувремето, отправен от много малък ъгъл, срещна дясната греда на вратата на младия Василев.

Самият вратар на бистричани се намеси в три отделни случая, спирайки изстрели на Виана, Балтанов и Неделев.

Веднага след подновяването на играта "канарчетата" откриха резултата. Неделев отбеляза страхотен гол, след като първо прокара топката между краката на Котев, а след това с мощен шут от над 25 метра с левия крак прати кълбото неспасяемо в горния ъгъл на Василев.

След попадението гостите имаха инициативата в двубоя, но не създадоха нищо опасно пред вратата на "тигрите". В 80-ата минута Ботев стигна до втори гол. Неделев проби през центъра и пусна отличен извеждащ пас за Фернандо Виана, който технично преодоля Василев за 0:2.

До края на мача не се случи нищо запомнящо се.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА