Last news in Fakti

15 Декември, 2019 14:39 1 228 2

Ферарио Спасов: Близо сме!

  • ботев пловдив-
  • ферарио спасов-
  • витоша бистрица

Завършваме кампанията отлично и забравихме лошото начало

Ферарио Спасов: Близо сме! - 1
Снимка: БГНЕС

Треньорът на Ботев Пловдив Ферарио Спасов остана доволен от нивото на себераздаване и сериозност, което неговите футболисти показаха по време на победата с 2:0 при гостуването на Витоша Бистрица в последен мач за двата тима от есенния дял на efbet Лига.

„Аз не мисля, че мачът беше лек. Понатрупвахме победи към края на сезона, но знаехме, че ако не се потрудим за победата, няма да успеем да постигне позитивен резултат. Завършваме кампанията отлично и забравихме лошото начало“, започна Спасов.

„Много сме близо до място, което до преди известно време не беше постижимо. Доволни сме от това как проведохме мачовете. Оценката ми за представянията е отлична. Момчетата се чувстват добре и е голям късмет за мен, че попаднах в този момент в отбора“.

„Когато постигнеш 7 поредни победи си задаваш, разбира се, въпроси накъде може да тръгнат нещата на по-добре. Ще настъпят малки промени в селекцията. Най-важното е да запазим отбора и накрая на годината да видим какво сме постигнали. Засега гледаме към зимната подготовка.“, завърши треньорът на Ботев Пловдив.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Аврам

    1 1 Отговор
    Близо сте до втората шестица.и след това Монтана те очаква.

    Коментиран от #2

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.