Last news in Fakti

15 Декември, 2019 15:59 740 1

Хетафе превзе топ 4

  • хетафе-
  • валядолид-
  • примера-
  • ла лига

След победа над Валядолид с 2:0

Хетафе превзе топ 4 - 1
Снимка: БГНЕС

Тимът на Хетафе победи Валядолид с 2:0 в двубой от 17-ия кръг на Ла Лига. Попаденията за успеха на домакините реализираха Кукурея и Родригес.

Гостите стартираха добре двубоя, като още в 3-ата минута Плано стреля над напречната греда. В 10-ата минута топката навести мрежата на домакините, но гол нямаше, тъй като играч на Валядолид беше в положение на засада.

Домакините откриха резултата в 36-ата минута, след като Молина успя да освободи пространство на съотборника си и му пусна отличен пас, а Кукурея не остави шансове на стража на гостите с точен мощен удар.

В 49-ата минута домакините нацелиха и страничната греда след удар на Кабрера с глава, който засече центриране от корнер.

Валядолид също имаше възможност да се разпише във вратата на съперника, но не сполучи, за да дойде и 82-ата минута, когато отличен пас отдясно на Мата намери в наказателното поле Анхел Родригес, който се разписа във вратата на Валядолид.

След този успех Хетафе зае временно 4-ото място в класирането с актив от 30 точки, а Валядолид е на 15-ото място с 19 точки.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Град Козлодуй

    0 0 Отговор
    Скоро и Козлодуй влиза в топ 4