Last news in Fakti

15 Декември, 2019 16:52 2 061 0

Хубчев пак недоволен

  • петър хубчев-
  • левски-
  • локомотив пловдив-
  • efbet лига

Нито от резултата, нито от играта съм доволен

Хубчев пак недоволен - 1
Снимка: БГНЕС

Петър Хубчев за пореден път говори прекалено лаконично, след като неговият Левски не може да победи. „Сините” направиха равенство – 0:0, при визитата на Локомотив Пловдив, а наставникът им призна, че желанието за победа не е било на ниво след червения картон на Ален Ожболт.

„Нито от резултата, нито от играта съм доволен. Изиграхме тактически добре мача, но ми се искаше желанието за победа да бъде по-голямо от наша страна. Малко са ни ситуациите след червения им картон, но бяха „точните ситуации”. Малко шансове имахме и не успяхме да вкараме.

„Кой е имал претенции за дузпа? Ние? Ръцете на играчите се вдигат за всеки фаул на терена. Вие ще кажете имаше ли, нямаше ли. Тепърва ще мислим за зимата. Няма играчи, с които да се разделим”, лаконичен бе Хубчев.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА