15 Декември, 2019 19:43 1 797 4

Петричев: Пращаме Генчев на обучение, ще го развиваме

  • ангел петричев-
  • футбол-
  • лудогорец-
  • станислав генчев

Ние вярваме, че има потенциал да стане един от големите български треньори

Петричев: Пращаме Генчев на обучение, ще го развиваме - 1
Снимка: БГНЕС

Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев отказа да разкрие в прав текст дали през пролетта разградчани ще имат нов треньор, но намекна, че орлите работят именно в тази посока.

“Когато загубим две точки, за нас е равносилно на загуба. Не съм доволен. Не завършихме годината по възможно най-добрия начин, но предстои сега период, в който момчетата да починат, а след това да направят добра подготовка.

Преди месеци ви казах, че ще развиваме Станислав Генчев в дългосрочен план. Той е момче с изключителни качества. Ние вярваме, че има потенциал да стане един от големите български треньори. Той е в Лудогорец.

Още септември месец ви казах, че Лудогорец знае какъв треньор иска. През месеците, които минаха ние сме работили по този въпрос - активно, сериозно… Но когато има нещо официално и ние преценим, че е точният момент, ще го съобщим.

В момента сигурното нещо е, че ще развиваме и инвестираме в Станислав Генчев. Подготвяме едно обучение за него. Всичко е ясно от доста време насам”, каза Петричев, който е “за” въвеждането на ВАР в родното първенство.

“Одобрявам ВАР. Защо не? Целта е да се намалят напрежението и грешките. Ако ВАР е системата, смятам, че всички биха били доволни от това нещо. Който е компетентен, нека да действа”, заключи Петричев.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Ахмед

    4 3 Отговор
    Този не е от нашите,а е циганин. Проблема е,че не разбира от футбол.Той е един провален журналист.
  • 3 Разград

    4 3 Отговор
    Дойде в града с едно сако и скъсани обувки,не е далече времето когато пак ще се върне там.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.