Last news in Fakti

16 Декември, 2019 13:38 974 1

Здравков сменя Лудогорец с тим от Китай

  • лудогорец-
  • здравко здравков-
  • китай

Треньорът на вратарите е получил атрактивно предложение

Здравков сменя Лудогорец с тим от Китай - 1
Снимка: ludogorets.com

ФК Лудогорец удовлетвори молбата на Здравко Здравков да прекрати договора си с клуба. Треньорът на вратарите е получил атрактивно предложение от Китай и ще продължи кариерата си в първенството на азиатската страна, съобщава клубният сайт.

С работата си в Лудогорец през последната година Здравков доказа, че е голям професионалист. Той подготви отлично вратарите в първия отбор Пламен Илиев и Ренан дос Сантос, като има и голяма заслуга за връщането на Владислав Стоянов в игра за Лудогорец II след близо 2,8 г. отсъствие от терените заради контузия.

ПФК Лудогорец благодари на Здравко Здравков за свършеното и му пожелава успех в кариерата.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Браво

    0 0 Отговор
    Забелязах доста неочакваното от мен великолепно израстване на П.Илиев, а това с В.Стоянов си го очаквах, защото е неповторим борец. И все пак... от Интер ли се изплаши...