16 Декември, 2019 14:22 1 885 8

Хамилтън преминава във Ферари през 2021 г.

  • люис хамилтън-
  • ферари-
  • формула 1-
  • мерцедес

34-годишният пилот е провел неофициални разговори със "Скудерията"

Хамилтън преминава във Ферари през 2021 г. - 1
Снимка: БГНЕС

Спекулациите около темата „Люис Хамилтън във Ферари“ се усилват отново. Този път откривателят на Михаел Шумахер, Еди Джордан заяви, че е „абсолютно сигурен“ в присъединяването на световния шампион във Формула 1 към "черните кончета" през 2021 година.

Договорът на Люис Хамилтън с Мерцедес изтича в края на сезон 2020 и през последните седмици бе разкрито, че 34-годишният пилот е провел неофициални разговори със "Скудерията".

В интервю за списание "Топ Гиър", Джордън прогнозира, че Хамилтън би могъл да се присъедини заедно с главния директор на Мерцедес - Тото Волф при техните конкуренти.

„През 2021 година ще е подходящият момент Люис да отиде във Ферари. Той вече е към края на кариерата си, но все още иска да спечели своите седем или повече титли", каза Джордън.

„Но истинското ми предчувствие за това, че според мен Люис ще отиде във Ферари през 2021 година, е изтичащият договор на Тото Волф през следващата година с Мерцедес. Той знае, че дългосрочното бъдеще на тима във Формула 1 не е сигурно. Всъщност Люис спомена договора на Тото повече от един път, което е необичайно за пилот във Формула 1", добави още той.

„Люис ще отиде във Ферари само, ако някой може да го защити от вероятността Шарл Льоклер да го узурпира от това да бъде №1 в тима. Така Ферари ще доведе и Тото", прогнозира Джордан.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Винету

    5 9 Отговор
    Където и да отиде, ще бъде най-великият, засега и след Сена, разбира се!!! Евалла, Люис, побеждавай, за да те уважават.

    Коментиран от #7

  • 2 Добърден

    4 0 Отговор
    Тогава се отказвам от Ферари. Не толкова заради Хамилтън.
  • 3 Plovdiv

    1 0 Отговор
    Преминаването му в Мерцедес през 2014 г. беше най-правилният ход в кариерата му. Едно преминаване в този отбор ще е най-грешният.
  • 4 Jrj

    1 1 Отговор
    Едно отказване на Мерцедес от Ф1 и би било логично Хамилтън да отиде във Ферари.На мен много ми липсва Монтоя,но харесвам в момента Верстапен ,а той еследващият номер1!

    Коментиран от #5

  • 5 Ебачев

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Jrj":

    Следващият номер 1 е Шарл Льоклер .

    Коментиран от #6

  • 6 някой

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "Ебачев":

    След Верстапен.
  • 7 Наско

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Винету":

    Значи казваш по-велик е от Фанджо,Джим Кларк,Джеки Стюърт,Емерсон Фитипалди,Ники Лауда,Жил Вилньов,Нелсън Пикет,Шумахер....
    Ако мислиш така значи нищо не разбираш от Формула1.
  • 8 зрител

    0 0 Отговор
    2020 та ще бъде интересна.Последната по старите правила и с поне 3 конкурентни отбора.Свърши лесното за прехваленият Хамилтън.Мерцедес го подпираха,конкуренцията слаба така се правят титли.
    Не стане ли шампион догодина кариерата му приключва.